Horea Uioreanu, eliberat condiționat din Penitenciarul Baia Mare

Fostul președinte al Consiliului Județean Cluj, Horea Uioreanu, care executa o pedeapsă în Penitenciarul Baia Mare pentru fapte de corupție, a fost liberat condiționat.

„Instanța admite cererea de liberare condiţionată formulată de condamnatul Horea Dorin Uioreanu, deţinut în Penitenciarul Baia Mare în executarea pedepsei de 5 ani şi 10 luni închisoare, aplicată prin Sentinţa penală nr. 173/2016 a Tribunalului Cluj şi dispune liberarea condiţionată a condamnatului de sub puterea mandatului de executare a pedepsei nr. 204/2016/2018, emis de Tribunalul Cluj. Intervalul cuprins între data liberării condiţionate şi data împlinirii duratei pedepsei (14.08.2022), constituie termen de supraveghere pentru condamnat", se arată în decizia Judecătoriei Baia Mare.

Judecătorii i-au atras atenția lui Uioreanu că pe durata termenului de supraveghere trebuie să se prezinte la Serviciul de Probaţiune Cluj, să anunţe, în prealabil, schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte 5 zile și să comunice schimbarea locului de muncă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel