Urmărește emisiunea live


Horațiu Mălăele și soția sa, Gabriela, o poveste de dragoste plină de magie și discreție

Face parte dintre cei mai cunoscuți și talentați actori din România. 

Rolurile lui reușind de fiecare dată să îți transmită o stare deosebită și să ajungă la sufletele oamenilor și să îi atingă. Horațiu Mălăele e discret în ceea ce privește viața sa personală. Are o soție minunată și frumoasă, Gabriela, care lucrează la o mare companie. A terminat cibernetica și e un lider în domeniul ei de activitate. Sunt căsătoriți de peste 30 de ani și putem spune că Gabriela este minunea din viața artistului, acel echilibru și liniște de care are nevoie. A avut șansa să o întâlnească. Actorul mărturisește că s-au cunoscut întâmplator, și asta a fost în mod sigur un noroc pentru el.

Au împreună doi băieți care îl urmează în cariera artistică

Horațiu și partenera sa de viață s-au înțeles și sprijinit reciproc atât în carieră, cât și în viața personală. Are acasă acea liniște la care visează orice bărbat. Cu discreție și înțelegere, Gabriela i-a oferit acea iubire necondiționată și unică. Locuiesc într-o frumoasă și cochetă casă, amenajată elegant după gusturile lor, unde este universul lor. Au doi băieți împreună, Bogdan este actor și joacă în multe spectacole, alături de tatăl lui. Cristian a terminat regie, este căsătorit cu Roxana, are propria afacere de succes. Este fericit. Alături de soția lui, fiind apropiat de părinții săi.

Există o chimie specială între Horațiu și Gabriela

Iubirea e importantă pentru artist și recunoaște că a sa soția să reprezintă norocul lui. Când ajunge acasă, are parte de cel mai bun prieten pentru,dar și de cea mai dragă și importantă femeie din viața lui, în afară de mama sa. Lucru ce îl apropiați lui. Născut într-un sat liniștit Tehomir, din apropiere de Târgu-Jiu, a avut parte de o copilărie extraordinară care l-a făcut, printre alte calități și întâmplări, artistul de azi. Prietenii spun că deseori îi face declarații de dragoste Gabrielei și mici cadouri de suflet. Privirea dintre ei și tandrețea se văd cu ochiul liber. Putem spune că iubirea și comunicarea sunt lucrurile care îi definesc.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel