Holograf – Hall of Fame, anulată. Chilian a răbufnit: MÂRLĂNIE! A ales moartea de dragul imaginii

Florin Chilian a reacționat după ce Gala „Holograf – Hall of Fame" a fost anulată.

”Cand ura oarba, proasta dar viscerala vorbeste, muza trebuie sa taca?! Avem buba la cap. acum este oficial, scarbavnic si dezamagitor de trist. Asadar stirea este cam asa:

"Concertul aniversar al trupei Holograf, programat pe 10 octombrie la Sala Palatului, a fost anulat. Decizia vine la doar câteva săptămâni după scandalul iscat de solistul Dan Bittman, care a fost aspru criticat de români după ce l-a lăudat pe primarul Sectorului 5. [...]

Ulterior, după ce s-a dezvăluit onorariul primit pentru Holograf şi pentru rolul de prezentator al lui Dan Bittman –, cântăreţul s-a luat la trântă pe pagina personală de Facebook cu românii care s-au declarat indignaţi de onorariul primit, inflamând şi mai mult spiritele. [...] După o zi, într-o încercare de a aplana scandalul, Holograf a anunţat că donează 11.000 de euro asociaţiei Dăruieşte Viaţă pentru construirea unui spital pentru copii. Organizaţia a refuzat donaţia, precizând că nu doreşte ca proiectul lor să fie folosit drept un instrument de aplanare a unor crize de imagine."

Unu:

Niciodata, si sub nicio forma nu mi s-a intamplat in 20 si... de ani de cand fac caritate sa aud despre cineva ca REFUZA o donatie pentru a salva viata unui copil sau in folosul copiilor. Niciodata dar niciodata nu-ti poti pune imaginea ta de organizatie sau de ce Dumnezeu ai fi deasupra vietii unui copil!

Conducatorii asociaţiei Dăruieşte Viaţă ar trebui sa plece pe pustii si sa dispara o data pentru totdeauna din spatiu pubic, mai ales din spatiul public dedicat actiunilor caritabile si, drept pedeapsa pentru imensa marlanie de care au dat dovada, sa se lege singuri, ca o penitenta auto impusa, cu lanturi de crucea de pe mormantul unui copil pe care nu l-au salvat din cauza unui egoism exacerbat criminal de dragul "imaginii". Imaginea unui copil mort ar trebui sa si-o intiparesca singuri pe chip si sa o poarte ca pe o carte de identitate tot restul vietilor lor netrebnice.

#DăruieşteViaţă a ales moartea si asta doar de dragul "imaginii".

Doi:

Am ascultat si-n dunga prezentarea spectacolului, l-am vazut de cateva ori pentru a ma convinge ca oamenii aia aveau dreptate, ce-i care il certau pe Bittman pentru ca: „S-a vândut pe un pumn de arginţi" şi pentru ca "A făcut campanie primarului!..."


Nici vorba de asa ceva. Absolut nici vorba de asa ceva!

Asta o spun eu, singurul artist roman care NU a cantat vreodata pentru nimeni, pentru niciun pardit politic in nicio campanie electorala, niciodata dar care in cei 17 ani de cand am lansat primul album – Iubi – Interfata la realitate. in anul 2001 am avut trimestrial 16 concerte caritabile dintr-un total de 19 concerte pe trimestru. Faceti voi calculul referitor la sumele de bani donate de mine celor care aveau infinit mai mare nevoie de acei bani. Este o aritmetica simpla.

Un alt "prost" mai mare sau asemenator cu mine va asigur ca nu exista! Nu in Romania cel putin.

Dan Bittman nu a facut altceva decat sa-si faca treaba pentru care a fost chemat acolo adica sa prezinte un eveniment din postura de prezentator si moderator al intamplarilor desfasurate in cadrul acestuia si sa cante alaturi de trupa Holograf, trupa pe a carei muzica cu siguranta ca s-au nascut foarte multi dintre cei care acum il certau pe Dan.

Bittman nu a facut nicio secunda altceva decat sa fie egal cu el insusi. Nu a iesit din pielea lui "Danutz SRL" deloc. Atat si nimic mai mult: A prezentat si a cantat. Punct.

Intotdeauna cei care nu stiu sa faca bine nimic vor avea pareri "pertinente" despre cum se face "profi" ceva, orice. De aici insa si pana la anularea unui spectacol pe motiv unic de ura gregara, este un pas la care nu m-am gandit vreodata ca poate exista, ca se poate face ori ca am sa ajung sa traiesc pentru a-l vedea ca se intampla.

A exagerat Bittman in folosirea cuvintelor generatoare de emotie in prezentarea spectacolului de acum cateva zile?!... A exagerat Bittman in folosirea cuvintelor generatoare de emotie in muzica celor 40 de ani de Holograf?! Sint – evident – retorice aceste intrebari.

Scuipatul in fata, punerea focului pe tortului aniversar, picioarele in burta, pisatul pe tot si linsajul este "noul" spirit aniversar al romanilor.

Un spectacol anulat atunci, poate inca unul mai zilele viitoare...

Nici nu mai are importanta motivul cum ca vocea, ca ceva mai mare sau ca nu prea bilete vandute sau ca ceva orice...
O singura greseala a facut Bittman dupa parerea mea iar aceasta nu are legatura cu prezentarea evenimentului «50 de ani de Sector 5».

Dan Bittman a gresit pentru ca a raspuns unui mesaj plin de ura si nu trebuia sa faca asta in niciun context si sub nicio forma, mai ales in forma in care a facut-o, cu o singura exceptie:

Daca Bittman ar fi raspuns intotdeauna tuturor mesajelor de apreciere si mesajelor de dragoste ale fanilor atunci da. Atunci si numai atunci in acea situatie ar fi trebuit sa raspunda urii”, a povestit Florin Chilian.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel