EXCLUSIV  Holograf, donație refuzată. Bittman: Suntem descumpăniți. Mă miră gestul lor

Bogdan Cotigă / 21 sep 2018 / 18:33 Salveaza PDF Comentarii
Bittman
Descriere foto: Bittman

Dan Bittman a declarat, pentru DC News, că și el și formația Holograf se simt descumpăniți de gestul asociației Dăruiește Viața de a refuza donația de 11.000 de euro din cauza unor chestiuni ce țin de imaginea publică. 

Artistul ne-a spus că nu vrea să inițieze alte dezbateri în care ura să predomine și că va anunța unde va redirecționa donația după ce se va consulta cu membrii formației Holograf.

"Nu vă pot da un răspuns despre ce vom face cu această donație pentru că trebuie să mă consult și cu ceilalți membri ai formației. Sincer vă spun că suntem și noi descumpăniți de acest lucru pentru că formația se ocupă, în prezent, de cinci copii cu probleme, le asigură educația, hainele, mâncarea și noi chiar facem multe lucruri prin fundația Holograf. Părerea mea este că a fost făcută o greșeală pentru că poate că trebuia să discutăm cu fundația (n.r. Dăruiește Viața) înainte de a anunța public. Mă miră gestul lor, însă dar nu vreau să comentez pentru a nu începe de aici mai multe discuții. Am mai spus și public... e o țară plină de ură. Vom anunța ce vom face după ce ne vom consulta cu toții", ne-a spus Dan Bittman.

Asociația rămâne la opinia deja exprimată

DC News a solicitat un punct de vedere suplimentar asociației Dăruiește Viața în care a întrebat, pentru corecta informare a publicului, care este intenția asociației, în acest caz, protejarea imaginii de un presupus efect negativ sau construirea unui spital pentru bolnavii de cancer, așa cum au afirmat public că intentionează.

Răspunsul asociației Dăruiește Viața a fost următorul: "Considerăm că, pentru corecta informare a publicului, poziția noastră, oficial exprimată pe pagina Asociației, aduce toate lămuririle necesare". 

Citește și: Spital cancer. Un ONG i-a întors spatele lui Bittman din cauza susținerii PSD

  


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2018 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26