EXCLUSIV  Holograf, donație refuzată. Bittman: Suntem descumpăniți. Mă miră gestul lor

Bittman
Bittman

Dan Bittman a declarat, pentru DC News, că și el și formația Holograf se simt descumpăniți de gestul asociației Dăruiește Viața de a refuza donația de 11.000 de euro din cauza unor chestiuni ce țin de imaginea publică. 

Artistul ne-a spus că nu vrea să inițieze alte dezbateri în care ura să predomine și că va anunța unde va redirecționa donația după ce se va consulta cu membrii formației Holograf.

"Nu vă pot da un răspuns despre ce vom face cu această donație pentru că trebuie să mă consult și cu ceilalți membri ai formației. Sincer vă spun că suntem și noi descumpăniți de acest lucru pentru că formația se ocupă, în prezent, de cinci copii cu probleme, le asigură educația, hainele, mâncarea și noi chiar facem multe lucruri prin fundația Holograf. Părerea mea este că a fost făcută o greșeală pentru că poate că trebuia să discutăm cu fundația (n.r. Dăruiește Viața) înainte de a anunța public. Mă miră gestul lor, însă dar nu vreau să comentez pentru a nu începe de aici mai multe discuții. Am mai spus și public... e o țară plină de ură. Vom anunța ce vom face după ce ne vom consulta cu toții", ne-a spus Dan Bittman.

Asociația rămâne la opinia deja exprimată

DC News a solicitat un punct de vedere suplimentar asociației Dăruiește Viața în care a întrebat, pentru corecta informare a publicului, care este intenția asociației, în acest caz, protejarea imaginii de un presupus efect negativ sau construirea unui spital pentru bolnavii de cancer, așa cum au afirmat public că intentionează.

Răspunsul asociației Dăruiește Viața a fost următorul: "Considerăm că, pentru corecta informare a publicului, poziția noastră, oficial exprimată pe pagina Asociației, aduce toate lămuririle necesare". 

Citește și: Spital cancer. Un ONG i-a întors spatele lui Bittman din cauza susținerii PSD

  

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play
DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel