Hoață de ciocolată, reținută la Oradea. Femeia este implicată în 26 de dosare penale, toate pentru furt de dulciuri

Hoață de ciocolată, reținută la Oradea. Femeia este implicată în 26 de dosare penale, toate pentru furt de dulciuri  /  Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay
Hoață de ciocolată, reținută la Oradea. Femeia este implicată în 26 de dosare penale, toate pentru furt de dulciuri / Foto cu caracter ilustrativ: Pixabay

O orădeancă în vârstă de 31 ani a fost reţinută de poliţişti după ce, joi, a fost prinsă de agenţii de pază a două supermarketuri din Oradea, cu ciocolată furată de pe rafturi. În total, ea este implicată în 26 de dosare pentru fapte similare.

Potrivit unui comunicat transmis, vineri, de biroul de presă al Poliţiei Bihor, femeia a intrat, joi, în jurul orei 14.15, respectiv 16.20, în cele două magazine şi a furat  dulciuri, în valoare de 625,68 de lei, respectiv 886 de lei, de pe rafturi, dar a avut ghinion, fiind prinsă în ambele cazuri de agenţii de pază. 

Şi nici nu a făcut-o pentru prima oară, spun poliţiştii, femeia fiind specializată furtul pe ciocolatele scumpe pe care apoi le vinde pe stradă, şi anchetată dar şi judecată în numeroase dosare privind fapte similare. 

"Cea în cauză este cercetată de polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Patrimoniului din cadrul Poliției Municipiului Oradea în alte 11 dosare penale, în fiecare dintre acestea fiind bănuită de comiterea unor furturi de pe rafturile unor magazine din Oradea, toate în cursul anului curent", se arată în informare, precizându-se că în fiecare dintre cauze, ea e acuzată că a furat dulciuri, în special ciocolată. Prejudiciul total cauzat astfel este de 5.842 de lei și a fost recuperat integral.

Femeia a furat de 14 ori în 2020

Totodată, polițiștii au propus trimiterea în judecată a femeii pentru comiterea altor 14 infracțiuni similare, de furt de pe rafturi, în cursul anului 2020.

"În urma administrării probatoriului în cauză, polițiștii Biroului de Combatere a Infracțiunilor contra Patrimoniului din cadrul Poliției Municipiului Oradea au reținut-o pe femeia de 31 de ani, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor", scrie în comunicat. 

Cercetările continuă sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, potrivit eBihoreanul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel