Hoandră, răspuns exploziv pentru Tismăneanu: Atac MIZERABIL!

Scutaru Cristina / 26 noi 2018 / 19:24 Salveaza PDF Comentarii
Octavian Hoandră, Realitatea TV
Descriere foto: Octavian Hoandră, Realitatea TV

Jurnalistul Octavian Hoandră i-a dat o replică istoricului Vladimir Tismăneanu după ce acesta a lansat un atac la Realitatea TV.

”Eu nu vreau să judec pe nimeni, dar nici nu vreau să rămân dator. Există un domn, un intelectual pe nume Vladimir Tismăneanu. Un băiat extrem de inteligent și foarte talentat scriitor. I-am citit cărțile cu mare plăcere. Domnul Tismăneanu ne tot înjură. Acum are ceva cu Rareș Bogdan. După cum știți, Rareș Bogdan îmi e prieten, la fel și Cozmin Gușă.

Îi apăr până la ultima suflare pentru că țin la ei. Tismăneanu a lansat un atac mizerabil pentru un intelectual ca el la adresa lui Rareș Bogdan, a lui Cozmin Gușă, a mea și a altora. Sunt niște rânduri mizerabile pe care le-a scris. Am să-i dedic o emisiune!

Sunt intelectuali adevărați cu care eu fac emisiuni. Cu domnul Tismăneanu nu am să fac niciodată emisiune. A fost un timp când dumnealui alerga după mine să îi iau interviu. Am și făcut vreo două. Mi-a și dăruit cărți. Am să vă arăt ce dedicații spumoase îmi scria. Acum m-a reevaluat. Am să vin cu niște documente pentru a vă arăta cine este domnul Tismăneanu", a zis Octavian Hoandră la Realitatea TV în emisiunea pe care o realizează.

[citeste si]

Jurnalistul a spus că pregătește o emisiune explozivă despre Vladimir Tismăneanu.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25