Hoții de mașini, nouă metodă de spargere. Prinși în flagrant

autoturisme
autoturisme

O grupare care a dat cel puțin opt spargeri în Chișinău s-a folosit de tehnologie. Nici spargerile de mașini nu mai sunt ce au fost. Hoții se folosesc de tehnologie, care le ușurează munca. 

Gruparea prinsă în Chișinău spărgea mașini prin scanarea sistemelor de alarmă. Procurorii și polițiștii din Chișinău au anihilat activitatea unei grupării criminale, specializate în spargerea automobilelor prin scanarea frecvenţei sistemului de alarmă cu un dispozitiv confecţionat artizanal, scrie Sputnik.md.

Hoții au fost reţinuţi în flagrant, în timp ce au pătruns într-un automobil, din care au sustras mai multe bunuri materiale. Fiind percheziţionaţi, asupra lor au fost depistate şi ridicate mijloacele destinare săvârşirii infracţiunii.

Persoanele reţinute sunt trei bărbați cu vârstele cuprinse între 32 şi 39 de ani, toţi anterior fiind judecaţi pentru diverse infracţiuni comise în Republica Moldova.

[citeste si]

Investigaţiile oamenilor legii au durat 23 zile, timp în care s-a stabilit că membrii grupării criminale acţionau foarte rapid, conform unui plan prestabilit, fiecare avându-și rolul bine determinat. În cursul urmăririi penale au fost acumulate probe, care confirmă faptul implicării respectivei grupări criminale în cel puţin 8 furturi, comise prin metode identice pe teritoriul capitalei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel