Hoț, cuprins de remușcări, a returnat telefoanele furate. Cui aparțineau

Un hoț a sustras două telefoane dintr-o mașină lăsată deschisă în parcarea unui hypermarket, însă după o săptămână le-a returnat posesorului, întrucât a fost măcinat de remușcări. 

Șeful Policlinicii Târgu Jiu, medicul ginecolog Vasile Stănculete, a rămas fără două telefoane mobile, care i-au fost furate din mașina pe care o lăsase deschisă în parcarea unui hipermarket din oraș.

Resemnat, Vasile Stănculete nu a mai făcut plângere la poliţie, doar că la câteva zile medicul a fost contactat chiar de hoț, scrie romaniatv.net

Hoțul se săturase de mesajele şi apelurile primate de la pacientele cu probleme medicale sau chiar aflate în travaliu și, cuprins de remuşcări, a decis să returneze obiectele furate.

"Nu ştiu cum, dar telefoanele mi-au revenit prin poştă, după o săptămână de zile. Persoana respectivă a ţinut să mi le trimită prin Poştă", a declarat Vasile Stănculete.

Medicul recunoaște însă că în cele câteva zile cât a rămas fără telefoanele mobile a avut un singur avantaj: a avut liniște, pacientele nemaiputându-l contacta telefonic.

Hoţul nu va fi căutat de poliţişti, deoarece medicul nu a făcut nicio plângere la poliţie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel