Hilti România și Knauf, cei mai noi membri ai comunității AFI Tech Park

Hilti România și Knauf, cei mai noi membri ai comunității AFI Tech Park
Hilti România și Knauf, cei mai noi membri ai comunității AFI Tech Park

AFI Europe Romania, dezvoltatorul AFI Tech Park, anunță că două noi companii s-au alăturat proiectului, în cel mai nou business campus din București.  

Hilti România și Knauf (cu cele două divizii, Knauf Gips și Knauf Insulation), două companii multinaționale de renume în sectorul construcțiilor, vor fi noii chiriași în AFI Tech Park încă de la lansarea sa, alături de alte companii importante din România.

Proiect complex

AFI Teck Park devine astfel unul dintre cele mai complexe proiecte de birouri din București, oferind 56.000 mp de spații de birouri clasa A, prin două clădiri P+8 și un turn de birouri de 14 etaje, și servicii, cum ar fi: o sală de conferințe de 400 mp, care poate fi utilizată de toți chiriașii, pe baza rezervării per oră, cardul de loialitate „AFI Club", care oferă reduceri la restaurante și alte servicii, precum și proximitate față de sala World Class, care a închiriat 1.500 mp în AFI Tech Park 1. AFI Tech Park 1 a primit deja pre-certificarea ca și „clădire verde" LEED Platinum.

Campusul acoperă nevoile actuale ale angajaților, pentru care un timp mai scurt petrecut pe drumul spre muncă și înapoi acasă reprezintă unul dintre cele mai importante criterii luate în considerare atunci când decid să își aleagă viitorul loc de muncă. Accesul la transportul public este facilitat prin conexiuni excelente la 5 linii de tramvai, care circulă cu o frecvență foarte mare, dar și conexiunea directă cu stația de metrou Unirii, situată în imediata vecinătate, printr-un serviciu de transfer personal va conecta AFI Tech Park 1 cu stația de metrou Unirii.

Declarații

„Suntem bucuroși să le urăm bun-venit companiilor Hilti România și Knauf în AFI Tech Park 1, unde vor găsi o comunitate vibrantă, cu beneficii precum Cardul de loialitate AFI Club, care oferă o gamă variată de reduceri pentru restaurante, magazine și servicii pentru angajații din complex, o locație în centrul orașului, cu mijloace de transport accesibile și un timp scurt petrecut pe drum spre birou de către angajați, precum și o serie de facilități în zonă, cum ar fi: restaurante, școli și grădinițe, magazine, farmacii, centre de wellness și centre comerciale. AFI Tech Park 1 are un grad actual de ocupare de 40%, ceea ce demonstrează că viziunea noastră de a crea un business campus în interiorul orașului răspunde unei nevoi care era prezentă și oferă o soluție pentru comunitatea de afaceri", a declarat Tal Roma, Business Development Manager, AFI Europe Romania.

Hilti România este parte a Hilti Group, care concepe și furnizează produse de ultimă generație, soluții software și servicii.

Parte a grupului internațional Knauf, Knauf Gips România este producător și distribuitor de materiale și sisteme de construcție, cu o prezență de peste 20 de ani în România. Knauf Gips România oferă o varietate de produse și soluții complete de sistem pentru construcția pereților interiori despărțitori, a tavanelor, a pardoselii flotante, dar și diferite soluții speciale pentru protecția pasivă împotriva incendiilor, rezistența la apă și coroziune, îmbunătățirea acustică sau izolarea fonică.

Knauf Insulation România face parte din una dintre cele mai recunoscute companii internaționale din domeniul izolației. Producătorul unei game largi de materiale izolatoare, Knauf Insulation oferă soluții pentru toate tipurile de aplicații, cum ar fi acoperișurile înclinate, fațada de contact, acoperișurile plate, partițiile interioare.

„Proiectul AFI Tech Park atrage prin poziția sa centrală și facilitățile diverse pentru angajații aflați aici. Unul dintre avantajele competitive pe care le aduce proiectul este sala de conferințe pe care dezvoltatorul o oferă tuturor chiriașilor din clădire, care poate fi utilizată în comun, pe baza rezervării orare. Astfel, companiile pot optimiza suprafața închiriată, ajustându-și nevoia de spațiu în funcție de necesitățile curente și conducând, prin urmare, la soluții eficiente din punct de vedere al costului", a declarat Alexandru Petrescu, Managing Partner la ESOP Consulting | CORFAC International.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel