Hillerin: Ștatele de plată spuneau alte povești. Sume exacte, cu avans și lichidare

Patrick Andre de Hillerin a dezvăluit, pe pagina sa de Facebook, cine erau, de fapt, jurnaliştii plătiţi de Sorin Ovidiu Vântu, în urmă cu mai mulţi ani. 

"Câțiva ani, cât am avut sediul la Casa Scânteii, în trei cămăruțe moștenite de la defunctul trust Realitatea-Cațavencu, aveam în spatele biroului un dulap plin cu ștate de plată. Din epoca Vântu. Noi eram acuzați că suntem "oamenii lui Vântu", deși mulți dintre noi nu apucaseră acea perioadă, nu fuseseră plătiți din banii maleficului "mogul". Iar ștatele de plată din spatele meu spuneau și alte povești. Oamenii lui Vântu erau acolo, cu sume exacte, cu avans și lichidare", a scris Patrick Andre de Hillerin pe Facebook. 

Cine erau "oamenii lui Vântu"

"Puteai să-i găsești acolo pe Dan Tăpălagă, pe Robert Turcescu, pe Theodor Baconsky, pe TRU (aici e haios, pentru că TRU nu încasa bani pe numele lui, ci pe cel al mamei sale), pe Mihail Neamțu, pe Sergehi Mizil fără tatuaje, aka Vladimir Tsimăneanu și pe mulți, mulți alții. De fiecare dată când mai citeam câte ceva despre cum suntem noi oamenii lui Vântu mă întorceam spre dulap, îl deschideam, mai citeam un ștat de plată și mă calmam. Căci scripta manent...", a concluzionat Hillerin. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel