Hillerin, atac la Diaconescu: S-a transformat într-un...

Rares Bogdan
Rares Bogdan

Jurnalistul Patrick Andre de Hillerin lansează o critică la adresa fostului ministru de externe Cristian Diaconescu acuzândul de duplicitate în funcție de interesele personale.

Hillerin spune că Diaconescu s-a transformat într-un lingău în emisiunile lui Rareș Bogdan la Realitatea Tv. "Cristian Diaconescu, omul care s-a transformat, în ultimii ani într-un lingău prin studioul lui Rareș Bogdan, ne spune că "Giuliani nu are nicio calitate oficială". Așa e, Rudolf Giuiliani nu mai are nicio calitate oficială în SUA. E un neica nimeni.

Acel neica nimeni care, ca procuror, a pus cu botul pe labe mafia din New York, determinându-i pe alde Gotti și Persico să insiste pentru asasinarea lui. Acum, când Giuliani vorbește despre abuzurile DNA și despre anormalitatea protocoalelor secrete dintre parchete și SRI, e doar un nimeni, insignifiant. Un insignifiant despre care se scriu cărți și se fac filme, în timp ce despre Diaconescu se scriu note de subsol pe pereții gropii de gunoi a istoriei", a scris Hillerin pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel