Hillary Clinton, văzută de agenții Secret Service ca un monstru. Detalii uluitoare

"First Family Detail" este un volum în care autorul, Ronald Kessler, a adunat mărturii ale agenților Secret Service despre președinții americani și familiile prezidențiale. Agenții Secret Service se ocupă cu paza şi protecţia preşedinţilor americani. Autorul a fost jurnalist de investigații la "Wall Street Journal" și la "Washington Post".  

Potrivit agenților de pază, Hillary Clinton este "un monstru". Nu același lucru îl spun despre Chelsea, fiica lui Hillary și a lui Bill, care este descrisă ca un model de apreciat și respectat. Bill Clinton a fost descris drept un lider dificil, dar un președinte respectuos cu cei însărcinați să-l păzească. 

Dezvăluirile despre Hillary Clinton, care vrea să fie președinte al SUA din 2016, vin ca o lovitură: "Atunci când este în public, Hillary zâmbeşte şi este graţioasă. Imediat cum se opresc camerele de luat vederi, personalitatea violentă, răutatea şi aroganţa devin evidente. Hillary Clinton îl face pe Richard Nixon să pară Mahatma Gandhi", scrie Ronald Kessler în volumul său.

Declarații năucitoare ale agențiilor de protecție și pază despre cea care vrea să fie președinta SUA

"Hillary era foarte nepoliticoasă cu agenţii şi nu părea să placă personalul militar sau poliţienesc. Nu se ducea să facă cunoştinţă cu ei, aşa cum fac de obicei cei din familia prezidenţială. Era foarte nepoliticoasă cu aproape toată lumea. Se comporta ca şi cum nu voia să te afli lângă ea, ca şi cum îi erai inferior", spune fostul agent al Secret Service Lloyd Bulman, citează Adevărul

"Hillary nu vorbea niciodată cu noi. Cei mai mulţi membri ai familiilor prezidenţiale ne vorbeau, ne zâmbeau. Ea n-a făcut niciodată asta. Am petrecut ani întregi cu ea, n-a spus niciodată «mulţumesc»", îşi aminteşte un alt agent. 

La Casa Albă, Hillary avea regula tăcerii, nimeni nu trebuia să vorbească cu ea: "De fapt, cine o vedea că vine pe coridoare trebuia să intre în primul birou gol", îşi aminteşte şi fostul agent FBI Coy Copeland.

"Agenţii Secret Service considerau faptul că erau desemnaţi să o păzească pe Hillary drept o pedeapsă. De fapt, agenţii spun că paza lui Hillary Clinton este cea mai urâtă detaşare din cadrul Secret Service", notează autorul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel