Hillary Clinton și Joe Biden, mic-dejun cu iz de înțelegere politică

Joe-Biden-and-Hillary-Clinton-Credit-APJason-Reed
Joe-Biden-and-Hillary-Clinton-Credit-APJason-Reed

Fostul secretar de stat Hillary Clinton și vicepreședintele american Joe Biden vor lua micul dejun împreună, miercuri dimineața, la 24 de ore distanță de întâlnirea privată a fostei prime doamne cu Barack Obama, președintele Statelor Unite ale Americii. Se speculează că întrevederea Biden-Clinton ar putea avea ca rezultat o înțelegere cu privire la numele candidatului care va reprezenta democrații la prezidențialele din 2016.

[caption id="attachment_348655" align="alignleft" width="310"] Foto: AP[/caption]

Biroul de Presă al vicepreședintelui a confirmat pentru Politico întâlnirea dintre Biden și Clinton, care va avea loc la Observatorul Naval.

Numele lui Joe Biden și Hillary Clinton sunt cele mai vehiculate de presa americană ca fiind candidații democraților la alegerile prezidențiale viitoare. Soția lui Bill Clinton evită să se pronunțe pe tema unei eventuale înscrieri în cursa electorală din 2016. De cealaltă parte, nu ar surprinde pe nimeni dacă Joe Biden și-ar dori Biroul Oval. El a mai vrut de două ori să fie candidatul democraților, dar nu a avut câștig de cauză.

Hillary Clinton și președintele Barack Obama au luat prânzul, luni, o întrevedere închisă presei, despre care Casa Albă a refuzat să dea detalii.

”E greu de crezut că micul dejun de miercuri nu va include și câteva glume de ocazie despre intențiile politice din 2016”, notează publicația de specialitate Politico.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel