Hillary Clinton revine în FORȚĂ. Se ascut săbiile în SUA: ”Trump a învins-o odată. O va face din nou”

În plină epidemie de COVID-19, democrații încep asaltul pentru Casa Albă.

În luna noiembrie a acestui an, în Statele Unite ale Americii sunt programate alegerile prezidențiale unde se vor înfrunta actualul președinte republican Donald Trump și, cel mai probabil, Joe Biden, singurul democrat rămas în cursa alegerilor primare democrate. Biden mai are nevoie doar de confirmarea Convenției Naționale a Partidului Democrat, ceea ce însă e o formalitate.

În acest sens Joe Biden își continuă campania care s-a mutat în mediul online din cauza restricțiilor impuse de noul coronavirus. Chiar în aceste momente, fostul vicepreședinte a lui Barack Obama poartă discuții online cu privire la campanie cu Hillary Clinton, fostul secretar de stat din mandatul lui Obama și contracandidata lui Donald Trump din 2016.

Trump vs. Biden - Clinton

Fox News a scris încă de azi că Hillary Clinton, care a făcut un pas în spate în ultimul timp, i se va „alătura” lui Joe Biden și își va delcara public susținerea pentru fostul vicepreședinte american în confruntarea pe care acesta  o va avea în noiembrie cu Donald Trump. 

Echipa de campanie a președintelui Donald Trump nu a ratat șansa de a ironiza și ataca „revenirea”  fostului secretar de stat, Hillary Clinton.

Nu există o imagine mai reprezentativă a establishmentului decât Joe Biden și Hillary Clinton din nou împreună”, a declarat Brad Parscale, șeful de campanie a lui Trump, potrivit sursei citate. Parscale a făcut referire la „estabishmentul corup” care a fost unul din punctele speculate de Trump în victoria din 2016. În acest sens amintim că o mare parte din electoratul de peste ocean consideră establishmentul american, reprezentat de Obama, Clinton și Biden, principalul factor al regresului SUA.

„Președintele Trump a învins-o odată și acum o va face din nou prin înfrângerea candidatului pe care aceasta îl susține”, a conchis Parscale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel