Hillary Clinton - Donald Trump CONFRUNTAREA FINALĂ LIVE

Hillary Clinton - Donald Trump CONFRUNTAREA FINALĂ LIVE. Miercuri noapte are loc ultima confruntare televizată între Hillary Clinton și Donald Trump. Stați pe WWW.DCNEWS.RO pentru a vedea cele mai importante momente din dezbaterea Clinton - Trump. Confruntarea va fi transmisă LIVE pe Antena 3 începând cu ora 03:30.

Dezbaterea a fost moderată de jurnalistul Chris Wallace de la televiziunea Fox News, al cărei public este în special de dreapta. Numărul de telespectatori așteptat în Statele Unite era mai mic decât șa primele două confruntări între Clinton și Trump, potrivit Agerpres.

Replicile în direct au curs în ritmul de una la două minute, după fiecare întrebare a moderatorului.

Hillary Clinton: Curtea Supremă a SUA trebuie să stea de partea poporului american, nu de partea corporațiilor sau a celor bogați. Instanța nu ar trebui să revină asupra deciziilor care permit căsătoriile între persoane de același sex și avortul. Senatul ar trebui să discute nominalizarea judecătorului Merrick Garland, desemnat de președintele Barrack Obama pe locul vacant la Curtea Supremă.

Donald Trump: Curtea Supremă ar trebui să susțină și al doilea amendament la Constituția SUA, care permite americanilor să dețină și să poarte arme. Dacă voi ajunge președinte, voi nominaliza la această instanță un judecător "pro-viață" (n.red. — termen folosit de americani pentru "anti-avort").

Clinton: Trebuie blocată varianta online de achiziție a armelor.

Trump: Sunt mândru de susținerea din partea National Rifle Association (n. red. — asociație de lobby pentru portul de armă).

Clinton: Avortul poate fi reglementat, atâta vreme cât se ține seama de viața și sănătatea mamei. Femeile nu trebuie obligate să aibă copii, așa cum se întâmpla în România.

Trump: Clinton vrea să acorde o amnistie imigranților ilegali. Trebuie să avem granițe ca să avem o țară. Vreau să construim un zid (la granița cu Mexicul — n. red.). Avem nevoie de zid, grănicerii vor un zid.

Clinton: Nu vreau să avem deportări masive, să destrămăm familii, așa cum vrea Trump.

Trump: Când vorbește de imigranți, Clinton nici măcar nu pomenește de terorismul islamic.

Clinton: Trump primește în continuare ajutorul Rusiei în campania electorală.

Trump: Condamn implicarea Rusiei sau a oricărei alte țări în procesul electoral din SUA. Clinton îl detestă pe [președintele Rusiei, Vladimir] Putin fiindcă s-a dovedit mai deștept decât ea.

Clinton: Trump este foarte superficial în privința armelor nucleare.

Trump: SUA nu își pot permite să apere Arabia Saudită, Germania sau alte țări. Japonia profită de Statele Unite.

Clinton: Trump ar rupe alianțele care împiedică proliferarea nucleară în Asia.

Trump: Clinton s-a dovedit mincinoasă în multe feluri.

Clinton: Am un plan complex pentru ameliorarea economiei, inclusiv un nou cod fiscal.

Trump: Dacă Clinton ar ajunge președinte, am avea majorări de taxe. Eu voi renegocia tratatul NAFTA, iar dacă nu reușesc, îl voi anula.

Clinton: Când soțul meu a fost președinte, SUA au trecut de la deficit bugetar la excedent. Obama a redus deficitul cu două treimi.

Trump: SUA nu mai produc nimic, avem o avalanșă de bunuri din China. Clinton a mințit în privința Tratatului Trans-Pacific de liber schimb.

Clinton: Nu e adevărat că Departamentul de Stat a pierdut miliarde. Când eu eram în camera pentru situații de urgență, Trump era în emisiunea de divertisment The Apprentice (Ucenicul). Am 30 de ani în serviciul public.

Trump: Eu am făcut o treabă mai bună în sectorul privat decât a făcut ea (Clinton) în sectorul public.

Trump: Nu e adevărat că am hărțuit sexual femei, nici măcar n-am avut de ce să-mi cer scuze de la soția mea, fiindcă nu e nimic adevărat.

Clinton: El nu-și cere scuze pentru nimic, niciodată.

Trump: În loc să ne concentrăm asupra unor acuzații false, să vorbim despre cele 30.000 de e-mailuri ale lui Clinton.

Clinton: Tot ce am făcut ca secretar de stat a fost în interesul național.

Trump: De ce nu returnează fundația Clinton banii țărilor care tratează îngrozitor homosexualii și femeile, cum e Arabia Saudită?

Clinton: Trump e primul candidat din ultimii 40 de ani care nu își face publice declarațiile fiscale.

Trump: Dacă nu vă place ce am făcut, schimbați legile. Voi, politicienii ca Hillary Clinton, ați făcut legile fiscale.

Trump: Clinton nici măcar n-ar fi trebuit lăsată să candideze, după toate lucrurile necinstite pe care le-a făcut, cu e-mailurile și atâtea altele.

Clinton: FBI a investigat timp de un an e-mailurile mele și nu a găsit nimic. Trump a acuzat FBI că e părtinitor. Așa face de câte ori nu-i convine ceva, presa, justiția — zice că sunt părtinitoare.

Clinton: Nu-mi vine să cred că Trump spune că ar putea să nu recunoască rezultatul alegerilor.

Trump, despre recunoașterea rezultatului alegerilor: "Voi vedea la momentul potrivit".

Clinton: Nu aș susține trimiterea mai multor trupe americane în Irak sau Siria.

Trump: Am avut orașul Mosul. L-am pierdut din cauza ei, acum luptăm să-l recucerim. De ce am anunțat asta? Unde e elementul surpriză? Generalul Patton se răsucește în mormânt! Iranul preia controlul în Irak; o să trimită Statelor Unite o scrisoare de mulțumire.

Spre finalul dezbaterii, Reuters, France Presse și EPA au insistat asupra refuzului lui Donald Trump de a spune clar că va recunoaște rezultatul alegerilor. "O să vă spun atunci. O să vă țin în suspans", a spus el, lăsând deschisă posibilitatea unei contestații fără precedent în Statele Unite.

Știrea inițială:

Hillary Clinton - Donald Trump CONFRUNTAREA FINALĂ LIVE. Fox News gazduiește a treia și ultima întâlnire din seria confruntărilor televizate directe ale candidaților pentru Casa Albă. Este de așteptat ca această confruntare să fie urmărită de un număr mare de telespectatori, chiar dacă de-a lungul timpului a treia dezbatere prezidențială din Statele Unite a fost cea mai puțin interesantă.

Hillary Clinton - Donald Trump CONFRUNTAREA FINALĂ LIVE. Amândoi și-au pregătit loviturile de grație pentru cea mai importantă dezbatere televizată. Confruntarea Hillary Clinton - Donald Trump va fi transmisă LIVE pe Antena 3 începând cu ora 03:30, iar Laura Nureldin și invitații săi vor face comentarii la cald pe marginea acestui subiect.

Hillary Clinton - Donald Trump CONFRUNTAREA FINALĂ LIVE. Cu numai trei săptămâni înaintea scrutinului prezidențial din 8 noiembrie, Hillary Clinton are un avans substanțial în preferințele electoratului american față de Donald Trump — candidata democrată este susținută de 48,9% dintre alegătorii americani, iar candidatul republican de 42%, potrivit unui sondaj.

[citeste si]

Hillary Clinton - Donald Trump CONFRUNTAREA FINALĂ LIVE. Puțini analiști politici cred că prestația lui Trump din ultima dezbatere televizată ar putea schimba semnificativ această situație. Totuși, Aaron Kall, profesor în carul Universității Michigan, estimează că în dezbaterea din Las Vegas candidatul republican nu ar trebui să simtă vreo presiune întrucât nu mai are nimic de pierdut.

Hillary Clinton - Donald Trump CONFRUNTAREA FINALĂ LIVE. 'Nu este nevoie ca el să iasă la bătaie pe toate subiectele', a explicat Kall, adăugând că Trump ar trebui să se concentreze pe chestiuni precum cazul serverului privat de e-mail al lui Hillary Clinton și recentele dezvăluiri WikiLeaks referitoare la candidata democrată, despre care miliardarul new-yorkez a apreciat că este 'cea mai coruptă persoană care a candidat vreodată la președinție'.

Hillary Clinton - Donald Trump CONFRUNTAREA FINALĂ LIVE. Prima dezbatere Clinton-Trump, desfășurată pe 26 septembrie, a fost urmărită de 84 de milioane de telespectatori, iar cea de-a doua, organizată pe 9 octombrie, de 66,5 milioane de telespectatori.

Hillary Clinton - Donald Trump CONFRUNTAREA FINALĂ LIVE. Dezbaterea va fi transmisă în direct de numeroase media americane (ABC, Buzzfeed News, CBS, CNN, C-SPAN, The Daily Caller, Fox News, Huffington Post, NBC, PBS, Politico, Telemundo, The Wall Street Journal, Univision). Rețelele de socializare online Facebook și Twitter

Hillary Clinton - Donald Trump CONFRUNTAREA FINALĂ LIVE. De asemenea, vedeți LIVE confruntarea finală dintre Hillary Clinton și Donald Trump în direct la Antena 3 începând cu ora 03:30. AICI găsiți link.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel