Hillary Clinton, atac la Bernie Sanders: „Nimănui nu-i place de el”

Foto: Agerpres
Foto: Agerpres

Fosta primă doamnă Statelor Unite a lansat un atac la colegul său de partid, Bernie Sanders.

Hillary Clinton va lansa un documentar despre cariera sa politică, material care promite declarații dure în cazul Monica Lewinsky, căsătoria cu Bill Clinton și opinia sa despre Bernie Sanders, despre care a spus că „nimeni nu vrea să lucreze cu el", conform Agerpres.

„A fost în Congres ani întregi. A avut sprijinul unui singur senator. Nimănui nu-i place de el, nimeni nu vrea să lucreze cu el, n-a realizat nimic. A fost un politician de carieră", a arătat locul 2 în cursa prezidențială din 2016, potrivit unui interviu publicat de The Hollywood Reporter.

Clinton, de neclintit

În discuție, întrebată dacă își menține această evaluare despre Sanders, Clinton a răspuns răspicat: „Da, rămâne". Fosta primă doamnă a Statelor Unite și-a exprimat și părerea de rău că oamenii „se lasă păcăliți" în privința lui Sanders.

Hillary Clinton, care a pierdut în fața lui Donald Trump, l-a învins pe Bernie Sanders în alegerile primare din Partidul Democrat în 2016.

Sanders nu a răspuns

La rândul său, Sanders nu a răspuns direct la criticile formulate de adversara şi colega sa de partid, dar s-a referit la acestea într-un comunicat difuzat de echipa sa de campanie.

„Concentrarea mea este astăzi pe un moment monumental din istoria Statelor Unite: procesul de destituire a lui Donald Trump. Împreună, vom merge înainte şi vom învinge președintele cele mai periculos din istoria SUA", a spus bătrânul diplomat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel