Hillary Clinton, alături de Băsescu și Boc într-un dosar la DNA

Procurorii DNA s-au trezit cu un dosar în care ar fi implicată și Hillary Clinton, fost secretar de stat în Administrația Obama. Igrid Mocanu, fosta șefă ANPR, a depus, miercuri,   o plângere penală împotriva fostului ambasador SUA la București, Mark Gitenstein.

Fosta șefă de la ANRP susține, într-o intervenție la Antena 3,  că în plângere a semnalat fapte care vizează infracțiuni de de trafic de influență. În plângerea penală sunt menționați fostul președinte Traian Băsescu, fostul premier Emil Boc, dar și Hillary Clinton.

„Dna Clinton este unul dintre destinatari și am cerut să fie martor la fel cum am cerut să fie audiați și Traian Băsescu și Emil Boc", a spus Ingrid Mocanu la sediul DNA.

Sunt fapte petrecute pe vremea când ambasadorul SUA Gitenstein ar fi făcut „influență" pe lângă Traian Băsescu și Emil Boc pentru ca o firmă engleză să ajungă la „cârma" Fondului Proprietatea.

„Din stenogramele Wikileaks rezultă domnul ambasador a intervenit la cel mai înalt nivel în stat, la dl Boc și la dl Băsescu, pentru a rezolva un contract la Fondul Proprietatea. Adică să nu aibă probleme o societate comercială și să se semneze contractul în condițiile pe care le dorea acea societate. Ulterior, domnia sa, lucrând în strânsă conexiune cu acea societatea, acea faptă constituie trafic de influență.Dna Clinton este unul dintre destinatari și am cerut să fie martor la fel cum am cerut să fie audiați și Traian Băsescu și Emil Boc", a spus Mocanu la sediul DNA.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel