Hillary Clinton, acuzații grave la adresa lui Trump

Hillary Clinton, l-a acuzat pe rivalul său republican, Donald Trump, de "obediență absolută" față de obiectivele diplomației ruse, într-un nou episod al unei polemici despre presupusele legături ale miliardarului cu Moscova.

Afirmațiile controversate ale lui Donald Trump din ultimele zile cu privire la Rusia și despre e-mail-urile dnei Clinton și ale Partidului Democrat — pe care el le-a pus apoi pe seama "sarcasmului" său — au alimentat criticile de incompetență la adresa sa, tabăra lui Clinton acuzându-l că încurajează o "putere străină să-i spioneze opozantul politic".

Criticându-și adversarul republican, candidata democrată a denunțat duminică la postul de televiziune Fox News "încurajarea (lui Trump) ca rușii să pirateze conturile e-mail, laudele sale foarte excesive pentru (președintele Vladimir) Putin și obediența sa absolută față de lista cu obiective rusești în materie de politică externă".

"În ceea ce privește temperamentul, el nu este făcut să fie președinte și comandant suprem", a declarat fostul secretar de stat.

"Expunând faptele, aceasta ridică semne de întrebare cu privire la influența rusă asupra alegerilor noastre. Noi nu vom tolera aceasta din partea altei țări", a adăugat ea, potrivit Agerpres.

"Faptul că Trump încurajează aceasta și aduce elogii lui Putin, în pofida a ceea ce pare a fi un efort deliberat de a încerca să influențeze alegerile, cred că aceasta ridică semne de întrebare care țin de securitatea națională", a declarat democrata în interviul său pentru Fox News, primul după discursul său de învestitură joi la Convenția partidului său.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel