Herman Van Rompuy, președintele CoE, mesaj de felicitare pentru Klaus Iohannis

Preşedintele Consiliului European, Herman Van Rompuy, i-a transmis, luni, felicitări lui Klaus Iohannis pentru alegerea în funcția de președinte al României, exprimându-și, totodată, încrederea că acesta, împreună cu Guvernul, va ajuta România să facă faţă viitoarelor provocări politice, economice şi sociale.  

"În numele Uniunii Europene, aş dori să îl felicit pe domnul Klaus Iohannis pentru alegerea sa în funcţia de preşedinte al României", a transmis Herman Van Rompuy, preşedintele Consiliului European, în cadrul unui comunicat de presă, potrivit Mediafax.

Totodată, Van Rompuy și-a exprimat încrederea că Iohannis "va depune toate eforturile şi se va implica în întregime, împreună cu Guvernul, pentru a ajuta România să facă faţă viitoarelor provocări politice, economice şi sociale".

"Am convingerea că va contribui la dezvoltarea în continuare a Uniunii Europene", a mai spus Van Rompuy, al cărui mandat se încheie la sfârşitul acestei luni, polonezul Donald Tusk succedându-i în funcţie de la 1 decembrie. 

Joseph Daul, mesaj pentru Iohannis după ce a câștigat Președinția României

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel