Radu Herjeu, reacție la adresa părelologilor

Radu Herjeu
Radu Herjeu

Radu Herjeu a reacționat, într-o postare pe facebook, despre atitudinea unor persoane, care nu solicită un punct de vedere oficial de la CNA înainte de a da mai departe parerile unor ONG-uri despre această instituție. 

Postarea vine în contextul amenzilor date de CNA televiziunilor pentru derapaje de la legea audiovizualului și cum este transmis acest fapt către Ambasada SUA.

Ca si anul trecut, romanasul care se ocupa sa stranga pentru Ambasada SUA (care le da mai departe la Departamentul de Stat pentru Raportul anual), “pareri” de la ong-uri despre activitatea unor institutii, fara sa aiba decenta de a intreba si pe cineva din institutiile respective, a incropit o fraza abulica despre cum “a evitat” CNA sa sanctioneze televiziunile puterii. a scris acesta.

Radu Herjeu a subliniat faptul că parerile pălesc în fața statisticilor oficiale cu privire la amenzile date în spațiul audiovizual românesc.

Trebuie sa constat insa ca, spre deosbire de anul trecut, tonul e mult mai retinut. Dar nu cred sa fi influentat scrisoarea pe care i-am trimis-o eu anul trecut ambasadorului pe aceasta tema ???? Asa cum nu cred ca va schimba ceva statistica reala despre sanctiunile date de Consiliu. Ca, daca i-ar fi interesat, ne-ar fi cerut-o inainte de a-si da cu parerea despre spatiul audiovizual romanesc! a scris Radu Herjeu pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel