Herjeu: ”Băsescu să tacă! El i-a inventat!” Mesaj pentru propagandiști

Radu Herjeu
Radu Herjeu

În mesajele sale de la sfârșitul anului 2018, Traian Băsescu a atacat jurnaliști și politicieni, lansând atacuri. Radu Herjeu, membru CNA, a scris o postare, pe pagina sa de Facebook, cu privire la mesajul fostului președinte. Traian Băsescu i-a răspuns iar ”propagandiștii fostului președinte” au sărit în apărarea sa. 

Vezi aici primul mesaj al lui Radu Herjeu: Herjeu, comentariu exploziv la atacul lui Băsescu 

”Băsescu să tacă!”

”Nu pot sa cred! Mi-a raspuns INSUSI Basescu la postarea mea despre sfanta lui ipocrizie! De altfel, nu raspunde la ce am scris eu, ca nu prea avea ce, doar nu era sa-si renege fosta clica de "jurnalisti si analisti" care i-au facut propaganda in cei 10 ani de mandat! Desi multi l-au cam balacarit dupa ce s-a inchis robinetul! Si el pe ei, nu-i vorba! Probabil ora matinala e de vina pentru neintelegere! Asa ca incerc sa-i explic: am o problema cu toti propagandistii care se dau ~jurnalisti~ independenti si obiectivi. Si niciun om de buna credinta nu ar vedea vreo lauda (sau aparare) in postarea mea! Ideea e ca el, Basescu, i-a inventat. Si ar trebui sa taca. Asa cum ar trebui sa cam taca si cand e vorba de Justitie, DNA sau servicii secrete.

Cat priveste CNA-ul, Basescu ar trebui sa stie ca in ultimii 4 ani, televiziunile au primit amenzi la propunerea mea pentru ca nu i-au respectat lui dreptul la imagine. Si, daca ar avea timp sa se uite la numarul amenzilor propuse de mine din totalul celor date, dar mai ales la numele celor carora le-am aparat dreptul la imagine, desi nu i-as invita vreodata la mine in casa, ar avea o surpriza!

PS. Evident, comentariul lui a atras afara din gunoaie o multime de sobolani gata sa foloseasca cuvintele pe care fostul locatar de la Cotroceni nu si le-a permis public la adresa mea!” a scris Radu Herjeu pe Facebook. 

”De asta ați sărit ca arși?”

Ulterior, acesta a revenit cu o postare, despre atacurile la adresa sa, lansate de către apropiații lui Traian Băsescu: ”Foștii propagandiști ai fostului președinte, deși redetașați prin alte unități de presă, au sărit pavlovian în apărarea fostului stăpân. Măi băieți, în primul rând, nu cred că Băsescu (mai) are nevoie de voi. Cred că se descurcă și singur. În al doilea rând, pentru postarea mea în care îl comparam cu o matroană de bordel, el n-avea niciun motiv să se simtă jignit. El n-a făcut decât să câștige de pe urma serviciilor pe care erați (și sunteți) atât de disperați să le prestați în stabilimentul patronat de el! Sau tocmai de-asta ați sărit ca arși?”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel