Herjeu, după ultimul mesaj al lui Clotilde Armand: Minciună nerușinată! Se laudă din concediu

Facebook Clotilde Armand
Facebook Clotilde Armand

Radu Herjeu reacţionează după un anunţ făcut de Clotilde Armand. 

"Din concediu, primărița de la 1 se laudă cu o performanță istorică. Cică ar fi fost reparat și ecologizat pasajul de sub DN1, de pe malul Herăstrăului. Atât doar că folosește pentru exemplificare imaginea de mai jos. Care e o minciună nerușinată! Niciodată n-a arătat ca în poza cu 'înainte'. Decât în ziua în care s-au apucat de muncă și au scos plăcile vechi din care au pus înapoi majoritatea (cele care nu erau rupte sau sparte de tot). Chiar și așa, sunt zone în care s-au înnădit bucăți de lemn, poți în continuare să-ți rupi picioarele.

Pasajul arată jalnic și acum, dar de ce să nu facem din rahat bici și să pocnim cu el pe net?! Sunt atâția proști cu gurile căscate, doar, doar...", a scris Radu Herjeu pe Facebook.

Iată şi fotografia la care se referă, postată de către primarul Sectorului 1, Clotilde Armand: 

Ce a anunţat Clotilde Armand

"Despre lucrurile mici care contează. Am schimbat zilele acestea podelele rupte și am ecologizat pasajul pietonal Băneasa. Era un coșmar traversarea lui. Pasajul fusese reabilitat în 2018 și era într-o stare avansată de degradare. Avea nevoie urgentă de reparații.

Lucrăm pentru siguranța pietonilor. Reconstruim fiecare colț din Sectorul 1.

* Important: Revin cu o rugăminte, folosiți aplicația de sesizări lansată de Administrația Domeniului Public Sector 1, cea prin care cetățenii pot raporta problemele din sector. Precum cea din pasajul pietonal Băneasa. Aplicația poate fi utilizată de oricine cu acces la internet prin accesarea site-ului ADP Sector 1 la adresa https://sesizari.adp-sector1.ro - Demersuri online - Sesizări sau prin descărcarea aplicației “ADP Sector 1” din magazinele iOS și Android", a transmis primarul Sectorului 1.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel