Hepatita C, pericolul din salonul de tatuaje

Deși ratele de vindecare înregistrate, în România, de tratamentul inovativ care vindecă hepatita C sunt uluitoare, virusul nu a dispărut. Cei care își fac tatuaje, piercing sau își injectează droguri sunt în continuare în pericol de a se infecta, a arătat prof.dr. Adrian Streinu-Cercel, EXCLUSIV la Academia de Sănătate.

Hepatita C până nu cu mulți ani în urmă era o boală greu de tratat, incurabilă. De câțiva ani, însă, în România și în alte state ale lumii, a fost lansat un tratament inovativ care face să dispară pur și simplu virusul hepatitic C din organismul persoanelor infectate.
Invitat la Academia de Sănătate, prof.dr. Adrian Streinu-Cercel, care este profesor la Universitatea de Medicină și Farmacie „Carol Davila" din București și director general a Institutului de Boli Infecțioase Matei Balș din Capitală, a dezvăluit care sunt rezultatele uluitoare a tratamentului hepatitei C, care este acordat gratuit pacienților români, de trei ani deja, în baza unui contract cost/volum/rezultat.

Mai mult pe DC Medical

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel