Helen McCrory, răpusă de cancer. Și-a ascuns suferința și în ultimul interviu

Imagine de Thomas Wolter de la Pixabay
Imagine de Thomas Wolter de la Pixabay

Actrița Helen McCrory, celebră pentru rolurile din „Peaky Blinders” și „Harry Potter”, a luptat în tăcere cu boala. Ea a fost răpusă de cancer la vârsta de 52 de ani.

Actrița Helen McCrory și-a ținut secretă lupta împotriva cancerului chiar și în timpul apariției sale de la „Good Morning Britain”, cu doar patru săptămâni înainte de deces. Vestea morții a fost dată ieri de către soțul ei, actorul Damian Lewis, printr-o postare pe Twitter.

„Cu inima frântă vă anunţ că, după ce a luptat eroic cu cancerul, frumoasa şi minunata Helen McCrory a murit liniştită, acasă, înconjurată de un val de iubire din partea familiei şi prietenilor. A murit aşa cum a trăit. Fără teamă.”, a scris Damian Lewis.

Luna trecută, Helen McCrory și-a făcut ultima apariție la TV, alături de soțul ei.

VEZI ȘI: Peaky Blinders, omagiu pentru Helen McCrory, actrița răpusă de cancer / Foto

Doar cei mai apropiați știau prin ce trece actrița. La un moment dat, prezentatoarea Kate Garraway a întrebat-o: "Ești bine Helen? Vocea îți sună un pic ciudat, ai dureri în gât?”. Actrița a răspuns râzând că „Nu, am copii! Vă mulțumesc că ați întrebat.”, potrivit The Sun.

La scurt timp, Damian „a preluat conducerea” și a continuat dialogul. El s-a uitat cu drag la soția lui pe tot parcursul interviului.

Între timp, în programul Today al BBC, regizorul Carrie Cracknell a dezvăluit că i-a promis lui Helen McCrory că va păstra secretul despre boală.

În Peaky Blinders, Helen McCrory juca rolul lui Polly Gray, mătușa gangsterilor din Birmingham. Polly Gray reușea, prin atitudinea ei, să țină familia Shelby sub control.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Peaky Blinders (@peakyblindersofficial)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel