EXCLUSIV  Haz de necaz! Gălățenii merg să facă grătar pe o insulă nou apărută în Dunăre, în timp ce Rusia bombardează în Ucraina / video

Foto: Unsplash
Foto: Unsplash

Puiu Lucian Georgescu, rectorul Universității „Dunărea de Jos” din Galați, a vorbit despre un fenomen care se întâmplă în oraș, în timp ce Rusia bombardează malul opus al Dunării.

În cadrul unui interviu exclusiv pentru DC News, Puiu Lucian Georgescu, rectorul Universității „Dunărea de Jos” din Galați, a vorbit despre o insulă care a apărut lângă Galați și unde oamenii merg să facă grătare în timp ce Rusia bombardează pozițiile ucrainene din apropiere.

„E o insulă, se adună niște aluviuni din cauza curenților, iar acum câteva zile am văzut - a fost o zi frumoasă - oameni care fac grătar pe insula aia“, a spus Puiu Lucian Georgescu, rectorul Universității „Dunărea de Jos” din Galați.

„Nu pot să cred! Cu dronele, cu bombardamentele, omul se duce să-și facă grătar acolo?!“, a reacționat Bogdan Chirieac.

„Au trecut cu barca! E o premieră! E o chestiune de mândrie, adică: Domn’le, eu am fost acolo! Insula aia o să dispară la primăvară. Insula e acum verde, e frumos, au apărut copăcei și de aceea e frumos. Tragi o barcă și faci un grătar“, a spus rectorul.

„Șenalul este pe o parte într-un sens și pe celălalt invers. Insula e exact ca porțiunea aia de separare de la autostradă. Trec vapoarele pe acolo, oamenii sunt la grătar. Se întâmplă lucruri de care nici nu-ți dai seama, cum a apărut insula asta“, a mai spus rectorul Puiu Lucian Georgescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel