Urmărește emisiunea live


EXCLUSIV  Hartmann intervine în disputa legată de Simion: Cineva prin tine își bate joc de România

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam Photos / Octav Ganea

H. D. Hartmann are un mesaj pentru George Simion: „Timpul tău politic nici nu a început că s-a și terminat.”

„Atunci când te duci în SUA pe mâna celui care l-a băgat în belea penală pe Dragnea, atunci ne insulți pe toți George. Atunci când vrei să faci pe suveranistul pro american și pro israelian, uitând că țara nu este moșia nunților tradiționale, devii un politican de Dâmbovița, fără trecut prezent sau viitor.

Nu numai că nimeni din Israel Heritage Foundation nu te-a invitat la dineul din 18 Septembrie 2022, dar ai mințit când ai susținut asemenea bazaconie. Atașez linkul (https://israelheritagefoundation.org). Doresc să comunici public care din tarifele cerute oficial de fundație le-ai plătit. Căci conform prezentării oficiale de pe site-ul legitim al acestei organizații bine cunoscute, sunt cerute cinci tarife diferite (după punga fiecărui doritor) pentru a cumpăra un loc la recepția din 18 Septembrie 2022, la care ai mințit că ai fost invitat ca politician din România. 

Ca cetățean român îți cer oficial, ție deputat plătit din impozitele mele, să comunici căt ai plătit pentru a fi prezent la acea serată. Totodată îți cer sa comunici sursa fondurilor. Cine ți-a dat banii George? Cel mai important este ca poporul român să afle de unde ai avut minim 1 800 USD care este prețul cel mai mic pentru un loc la periferia sălii. Cine sunt persoanele din spatele tău care au manipulat jocul aberant pe care l-ai jucat. Pe de altă parte, trebuie sa explici ce este cu mania aceasta de a vrea să te vezi cu Mike Pompeo? 

Ca să afli de la mine, linia americană din Dubai este o mână moartă de peste trei ani. Linia sărbă este la fel de inertă ca și o creangă de copac distrus de Nicușor Dan în parcul Cișmigiu. Dacă nu ți-ai dat seama câtă ocară ai adus țării prin aceste amantlâcuri de trei lei, nici măcar de cărat bagaje pe aeropoartele italiene nu mai ești bun. Ți-o spun și o repet, până când nu scapi de ulițarii jocului cu Elodia nu ai ce căuta în politica națională sau internațională. 

Și un ultim sfat dragă George:

te vei duce în SUA numai pe banii dumitale personali, îți vei face poze la gardul Casei Albe (precum celebrul Pablo Escobar) mancând merindea de la tine din traistă. Nimeni din statul român nu are obligația să îți plătească ție vizite americane, măsluite de mâini moarte. Chiar toți funcționarii publici ai statului au obligația de a nu da un sfanț pe aroganțele tale. Numai și în mod exclusiv folosind banii personali și pe ”persoană fizică” (celebra frază ți se aplică perfect) ai dreptul să te duci în SUA. În condițiile în care obții viza necesară și nu reprezinți risc de a ridica celebrul procentaj care oprește aplicarea VisaWaiver pentru cetățenii români. 

Altfel, în numele poporului român, al națiunii mele și al statului meu, tu nu vei vorbii niciodată. Timpul marșurilor mussoliniene și a nunților tradiționale a trecut de un secol. Timpul tău politic nici nu a început că s-a și terminat. Ajunge cu aceste eșecuri George. Insulți România, poporul și istoria României, prin neprofesionalismul mocofan de Dubai sau de Serbia. Cineva prin tine își bate joc de România. Și tu, marele naționalist, iubitor de români, nici nu realizezi”, a transmis H. D. Hartmann.

*acest articol reprezintă o opinie

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel