Harry și Meghan Markle, marii absenți de la ziua de naștere a lui Obama. Relația lor specială S-A TERMINAT!

foto instagram Royal Family/ Sussex Royal
foto instagram Royal Family/ Sussex Royal

La ziua de naștere a fostului președinte Barack Obama au fost aproximativ 300 - 400 de persoane. Nu și prințul Harry și Meghan Markle! 

Expertul regal Camilla Tominey a sugerat că, în mod normal, te-ai fi așteptat ca prințul Harry și soția sa, Meghan, să fie capul listei de invitați la petrecerea fostului președinte Barack Obama. 

Absența prințului Harry și a soției sale, Meghan Markle, de la cea de-a 60-a aniversare a lui Barack Obama ar putea reprezenta un semn că ”relația lor specială” s-a terminat, a precizat expertul regal. Nu este clar dacă cei doi nu au putut fi prezenți la petrecerea de la Martha's Vineyard sau... au fost umiliți. 

Barack Obama, super petrecere cu sute de invitați, în ciuda criticilor

Petrecerea fastuoasă a lui Barack Obama a creat multă zarvă în SUA, din cauza pandemiei de coronavirus. Inițial, lista avea 500 de invitați. Barack Obama, în urma scandalului, se spunea că ”ar fi dat înapoi” și ar fi urmat să aibă o petrecere cu ”doar” 200 de invitați. Se pare, însă, că ar fi fost o petrecere cu 300 - 400 de invitați, conform unor informații pe surse pentru Daily Mail

A fost și ziua lui Meghan. Harry i-ar fi organizat propria petrecere

Pe de altă parte, surse de presă anunțaseră că cei doi, Harry și Meghan, ar fi urmat să nu participe la ziua de naștere a lui Barack Obama. Asta în condițiile în care ducesa tocmai ce a împlinit 40 de ani în 4 august 2021. Se pare că prințul Harry i-ar fi organizat soției sale propria petrecere de naștere, pentru a-i celebra ziua. 

Interviul în care a fost atacată familia regală ar fi generat ruptura de familia Obama

Cu toate acestea, expertul regal mai sus amintit crede că încercările ducilor de Sussex de a călca pe urmele soților Obama le-ar fi stricat relația specială: ”Încercările lor de a face tot ce au făcut Obama au pus în pericol relația lor odată specială”. În plus, Camilla Tominey a dezvăluit că o sursă i-ar fi indicat că familiei Obama nu i-ar plăcea că ”Harry își atacă familia”, referindu-se la interviul exploziv oferit de prinț și de Meghan pentru Oprah Winfrey. ”Ei apreciază familia și cu siguranță nu sunt tipul de oameni care ar aprecia ca copiii lor să vorbească cu presa” a spus sursa expertului regal. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel