Harry și Meghan, interviu. Cea mai mare audiență de la difuzarea premiilor Oscar în februarie 2020

Prințul Harry - Meghan Markle
Prințul Harry - Meghan Markle

Aproximativ 17,1 milioane de americani au urmărit interviul de televiziune al lui Oprah Winfrey cu prințul Harry și soția sa, Meghan, a anunțat CBS, citat de Reuters.

CBS a declarat că interviul de două ore de duminică a atras cea mai mare audiență de la difuzarea premiilor Oscar în februarie 2020, care a fost urmărită de 23,6 milioane de telespectatori.

A fost, de asemenea, cel mai urmărit eveniment non Super Bowl într-o duminică în prime time în peste un an, a spus CBS. Super Bowl atrage în mod regulat o audiență de aproximativ 100 de milioane și este cel mai bine cotat eveniment TV din Statele Unite.

Interviul de duminică a fost primul acordat de când au renunțat la prerogativele regale, acum un an. Meghan a spus că s-a gândit la sinucidere în timp ce Harry a spus că tatăl său, prințul Charles, l-a dezamăgit.

Palatul Buckingham nu a comentat încă remarcile lor.

Interviul a dominat rețelele sociale, emisiunile de televiziune de dimineață și primele pagini ale ziarelor de luni în Marea Britanie și în străinătate.

Hashtag-ul #HarryandMeghanonOprah s-a numărat printre primele cinci articole de top din întreaga lume pe Twitter în timpul și după difuzare, în timp ce #Abolishthemonarchy a avut, de asemenea, 11.200 de tweet-uri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel