Harry-Meghan în Australia. Incident aviatic la sosire

Revenirea cuplului princiar Harry-Meghan în Australia a fost marcată de un incident aviatic.

Prinţul Harry şi soţia lui, Meghan, au revenit vineri în Sydney pentru a asista la ceremonia de închidere a Jocurilor Invictus, însă întoarcerea lor în Australia a fost marcată de un incident aviatic care a avut loc pe aeroportul din acest oraş australian, informează DPA.

Pilotul avionului regal a fost obligat să anuleze procedura de aterizare din cauza unei alte aeronave care se afla pe pistă, a anunţat presa australiană. Totuşi, după acea mică sperietură, avionul cuplului princiar a putut să aterizeze în condiţii de siguranţă la cea de-a doua tentativă.

Ceremonia oficială de închidere a Jocurilor Invictus

Ducele şi ducesa de Sussex au părăsit Tonga vineri seară (ora locală, n.r.) după ce au petrecut o zi pe această insulă. În timpul vizitei lor, elevii unei şcoli locale au susţinut un spectacol artistic în care au dansat şi au interpretat cântece ale căror versuri vorbeau despre ţânţari, spre amuzamentul soţiei prinţului Harry.

Cuplul princiar britanic va rămâne puţin timp în Australia, unde va participa sâmbătă la ceremonia oficială de închidere a Jocurilor Invictus, un eveniment sportiv înfiinţat de prinţul Harry şi dedicat soldaţilor răniţi pe frontul de luptă şi invalizilor de război. Duminică, prinţul Harry şi soţia lui vor zbura din nou cu avionul spre Noua Zeelandă, o ţară ce reprezintă ultima etapă a turneului lor întreprins în regiunea Oceanului Pacific. Cuplul princiar va reveni în Marea Britanie pe 1 noiembrie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel