EXCLUSIV  Harghita. Agenția Consiliului Județean, campanie anti-urși

În mod curios, deși este o entitate de stat plătită din bani publici, Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară de Dezvoltare Rurală a Consiliului Judeţean Harghita se ocupă în ultima perioadă de pericolul prezentat de urșii din pădurile județului. 

Agenția județeană se află în subordinea Consiliului Județean condus de Csaba Borboly și potrivit statulului publicat pe pagina de internet judetulharghita.ro ar trebui să se ocupe de "elaborarea şi punerea în practică a programelor de dezvoltare rurală şi agrară, realizarea de investiţii în domeniul agrar."

Pe Facebook, campanie anti-urși

Pe pagina de Facebook al agenției ( denumită facebook.com/pericolursi/) aflăm însă că preocuparea principală este prevenirea populației referitoare la pericolul prezentat de urși și semnalarea cazurilor în care aceste animale atacă. Pagina are chiar un motto "Cu ursul nu-i de joacă. #pericolurși" și postările din ultima perioadă sunt, fără excepție, despre atacuri ale urșilor și despre cum ar trebui statul să reloce urșii care produc daune. Mai mult pagina distribuie și mesajele șefului CJ Harghita, Csaba Borboly, care anunță triumfător că a primit aprobarea sa ucidă un urs agresiv. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel