EXCLUSIV  HAOS în Afi Palace Cotroceni. Situație REVOLTĂTOARE

În Afi Palace Cotroceni, cel mai mare mall din România, este foarte aglomerat. 

Pentru omul normal, care merge la cumpărături în Auchan-ul din Afi Palace, este un coșmar. Cozile de la casierii par interminabile, din cauza numărului redus de case deschise, comparativ cu numărul de clienți. În mod normal, orice companie care-și respectă clienții și angajații ar trebui să aibă un grafic cu fluxul de clienți și să aibă mai mulți casieri la serviciu în intervalele de flux mai mare. În mod normal! 

Pe lângă faptul că sunt puține case deschise, mergi la lift cu căruțul de cumpărături, iar liftul este, de asemenea, stricat. Prin mall, nu ai voie cu căruciorul de cumpărături. Dacă te duci să întrebi de ce nu merge liftul, se ridică din umeri, dacă vrei s-o iei prin mall, până la celălalt lift, te oprește omul de la security. În plus, e o hărmălaie infernală. Inspecția Muncii ar trebui să verifice dacă angajații ar trebui să poarte căști de protecție. 

[citeste si]

Colac peste pupăză, după ce aștepți foarte mult la coadă, ești blocat pentru că liftul nu funcționează și nu ai voie să te plimbi cu cumpărăturile prin mall, când ajungi la mașină îți dai seama că au trecut cele două ore în care aveai parcarea gratis și trebuie să te întorci să faci plata, unde iar stai la coadă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel