Haos la TVR. Narcisa Iorga, dezvăluiri și acuzații

Promovări de tipul oița Pufulica și recompense în Brazilia. Sunt doar două aspecte din TVR, dezvăluite de membrul CNA, Narcisa Iorga. 

"Șeful TVR 3, Răzvan Bucuroiu, remarcat prin relansarea postului cu oița Pufulica și mai apoi prin imensul scandal al colindului antisemit, a fost promovat director la un canal mai important al televiziunii publice: TVR 2. Redactorul șef al TVR Timișoara, Florin Mihoc, a fost recompensat cu includerea în echipa TVR la Campionatul Mondial de Fotbal din Brazilia. Amândoi au scos castanele din foc pentru Stelian Tănase în legătură cu cenzurarea interviului realizat cu președintele României de Brindusa Armanca.

VEZI și: Victor Ciutacu o ironizează pe Narcisa Iorga

Marți, directorul general interimar al TVR, Stelian Tănase, va fi numit președinte-director general pentru patru ani. În tot acest timp, CNA rămâne fără curent la sala de ședință și nu mai ajunge la punctul la care se află subiectul cenzurii la TVR sau rămâne fără cvorum exact în zilele în care e programat acest subiect. Dacă eu nu cred în coincidențe, rămâne să cred în complicitatea între doi șefi abuzivi: al CNA și al TVR", a scris Narcisa Iorga, membru al Consiliul Național al Audiovizualului, pe pagina sa de socializare. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel