Haos la Steaua. Gigi Becali, decizie dură după umilința cu Rosenborg

Gigi becali rupe pisica-n două la Steaua. Înfrângerea de joi seara în meciul cu formaţia norvegiană Rosenborg din turul barajului Ligii Europa s-a soldat cu sancţiuni. Pe de altă parte, directorul sportiv, Mirel Rădoi, spune că nu pleacă de la Steaua.

După 0-3 pe teren propriu cu Rosenborg, jucătorii Tade şi Tahar vor fi cedaţi gratis, iar preşedintele CA al FC Steaua, Valeriu Argăseală şi contabilul clubului vor avea salariile înjumătăţite, de la zece mii la cinci mii de euro, și tot așa, anunţă la Sport.ro finanţatorul Gigi Becali. "Vedem ce salarii mai avem, ce putem să facem ca să trăim", a mai declarat Becali.

Citește și: Reacții acide după ce Steaua a fost spulberată de Rosenborg

Omul de afaceri susţine că ar ceda echipa, dar nu are cui, pentru că nimeni nu vrea să asigure cheltuielile de un milion de euro pe lună. El spune că în conturile clubului mai sunt şapte milioane de euro, sumă ce ajunge la zece milioane cu drepturile de televizare ale meciurilor din Liga I. Cu aceşti bani, clubul poate supravieţui un an.

De partea sa, directorul sportiv, Mirel Rădoi, declară că va rămâne la Steaua şi în cazul ratării calificării în grupele Ligii Europa: "Rămân şi pentru retur, rămân şi în cazul ratării calificării. M-am gândit bine şi cred că putem să revenim. Acum contează mai puţin dacă eşti bărbat sau laş".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel