Haos la metrou după ce o bucată de tablă s-a prăbușit peste calea ferată

A fost aglomerație mare în stațiile de metrou din Capitală după ce o bucată de tablă a ajuns peste o linie, iar trenurile au înregistrat întârzieri. 

Au fost probleme la metroul bucureștean în această dimineață după ce o bucată de tablă a căzut peste o linie, relatează Antena 3. Incidentul s-a produs în jurul orei 08:10. 

”Circulația trenurilor de metrou pe Magistrala 4 se desfășoară cu dificultate, din cauza unei probleme tehnice apărute la stația de metrou 1 Mai, firul 1. Pentru continuarea călătoriilor, circulația este reorganizată în sistem pendulă, între stațiile Gara de Nord 2 – Grivița (firul 1), Grivița – Jiului (fir 2), Străulești – Jiului (firul 1). Echipele intervin pentru remedierea rapidă a situației”, este comunicatul companiei. 

Circulația trenurilor a fost afectată, iar timpii de așteptare în stații au fost foarte mari. 

La ora 9:14 circulația a fost reluată în condiții normale.

Cale de acces închisă 

Una dintre căile de acces de la staţia de metrou Ştefan cel Mare va fi închisă accesului călătorilor în perioada 10 - 21 mai, pentru lucrări de refacere a finisajelor. Calea de acces care va fi închisă este accesul A - ieşirea spre şoseaua Ştefan cel Mare, cea cu scara rulantă, se precizează în comunicatul Metrorex.

'Pentru buna desfăşurare a lucrărilor şi pentru siguranţa călătorilor, în perioada mai sus menţionată, traficul pietonal la accesul A (cu scară rulantă) al staţiei de metrou Ştefan cel Mare va fi închis', potrivit Metrorex.

Lucrările de refacere a finisajelor accesului A presupun decopertarea pardoselilor existente şi pregătirea stratului suport pentru montarea de noi placaje de granit. Pe toată perioada lucrărilor, zona va fi asigurată corespunzător şi delimitată cu bandă de semnalizare pentru direcţionarea accesului publicului călător, se menţionează în comunicat.

VEZI ȘI: Metrorex continuă lucrările de refacere a finisajelor la staţia de metrou Pipera. Data limită

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel