Haos la înscrierile pentru clasa I şi cea pregătitoare

elevi-scoala-primara
elevi-scoala-primara

Înscrierile pentru clasa I şi cea pregătitoare au intrat pe ultima sută de metri! Părinţii ai căror copii au rămas pe dinafară s-au aliniat şi joi la coada de la singurul centru de înscrieri din Bucureşti, amenajat la Liceul "I. L. Caragiale".

Sute de părinţi care nu au apucat să depună dosarele miercuri, în prima zi de înscrieri, şi alte câteva sute veniţi pentru prima oară s-au aliniat la coadă la centrul de înscriere pentru şcolile din Bucureşti care mai au locuri libere. Cei mai mulţi au venit încă de cu dimineaţă, însă până la prânz nu apucaseră să intre nici măcar toţi cei care nu au mai apucat să o facă în prima zi, scrie rtv.net.

Haosul continuă, aşadar, iar părinţii sunt foarte nemulţumiţi de faptul că trebuie să stea ore întregi la cozi, în soare, pentru a-şi înscrie copiii la şcoală.

"Din februarie încerc să înscriu copilul şi nu reuşesec. Mi-au spus să aştept să se termine etapele de înscriere, am aşteptat şi acum am fost trimisă aici să văd ce pot să rezolv, dacă mai rămân locuri să pot să-l înscriu la şcoală. Sunt nemulţumită că înainte ne duceam înscriam copilul frumos şi gata. Aşa ceva numai în România se poate. Nu vreau să-l înscriu la şcoala de circumscripţie pentru că nu-mi place şcoala respectivă", spune o mămică, Maria Enciu.

Inspectoratul Şcolar al Muncipiului Bucureşti a anunţat, joi, că mai sunt 4.000 de locuri disponibile pentru clasa pregătitoare şi 4.200 de locuri pentru clasa întâi. Înscrierile continuă până pe 9 mai, iar de pe 11 mai va începe ultima fază a înscrierilor, pentru copiii care până atunci nu vor fi fost înscrişi la şcoală.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel