HAOS în ţară cu noile contracte de energie electrică. Chirieac: O bulibăşeală înspăimântătoare! Cineva trebuie să răspundă!

Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat haosul creat în ţară de măsura privind noile contracte de energie electrică pe care trebuie să le aleagă oamenii pentru a nu plăti tarife mai mari, cu oameni care se calcă în picioare la cozi, în plină epidemie de coronavirus, pentru a reuşi să facă noile contracte aşa cum cere legea. 

"Ca să o spunem pe scurt, este o bulibăşeală înspăimântătoare. Cine a făcut-o, în mod normal ar trebui dat afară. Am înţeles că e PSD-ul, dar PSD-ul nu mai e, deci cei de la ANRE, cărora le-a trăznit în cap să facă aşa ceva, cred că trebuie să-şi găsească un alt loc de muncă. E un dispreţ total pentru cetăţeanul român. Dacă trebuiau să bage neapărat concurenţialele şi altele, era nevoie să gândească un alt sistem. Dar nu s-au gândit...

Ţineţi mine când au lăsat nişte poliţişti să facă, acum vreo opt ani, noul Cod Rutier? Îţi lua permisul cinci ani dacă treceai o dată pe roşu. Vă daţi seama - sigur, e grav, i-ai permisul trei luni - dar nu-l laşi cinci ani fără slujbă. Aplică regulile până la capăt, capăt la care ele nu mai sunt suportabile. La fel şi cu oamenii aceştia cu schimbarea furnizorului de energie electrică. O prostie, o bulibăşeală, iar cineva ar trebui să răspundă pentru asta",  a subliniat, în direct la România TV, Bogdan Chirieac.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel