Haos în Rahova, bătaie cu poliția, vizavi de Jandarmerie. ”Ce au făcut, dom`ne, săracii oameni?” Vâlcu: Lucrurile sunt simple!

A fost haos în cartierul Rahova din București, chiar vizavi de Jandarmerie, Cazarma Rahova, unde 37 de persoane petreceau ”la domiciliu” Sfintele Paști, cu muzică, dansuri și grătare.

Un martor care a filmat scena conflictului spunea că respectivele persoane petrec la ele acasă, pentru că ”așa sunt ei, mulți”. Însă, petrecăreții au invocat, în live-uri pe Facebook, venirea poliției, iar conflictul a fost unul anunțat. 

De nicăieri, în această dimineață, la Secția 19 de Poliție a ajuns și un avocat, care, surprinzător, întrebat dacă clientul său vine din zonă roșie sau galbenă, a răspuns că au venit din Germania, dar, din informațiile sale, au respectat izolarea. Afirmațiile au fost făcute înainte de a discuta cu clientul său, pe care urma să-l apere. 

”Ce poate să pretindă avocatul? Lucrurile sunt simple! La Țăndărei nu s-a putut dovedi cerșetoria, la clanurile de proxeneți din Caracal nu s-a putut face mai mult pentru că unii n-au depus mărturie. Acum ce poate spune? Dom`ne, nu erau la grătar, nu s-au prelevat probe? La 10 august, eroi erau cei care au bătut jandarmi, au bătut o jandarmeriță și i-au furat pistolul. După doi ani, au primit cu suspendare. Pe precedent și pe principiul ”Ce au făcut, dom`ne, săracii oameni?”, avocatul poate să ceară și el cu suspendare, după doi ani, pe numele celor care au făcut grătar” a afirmat jurnalistul Val Vâlcu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel