Haos și bătaie de joc la adresa miilor de salariați din zona Casei Presei Libere

Mii de salariați din zona Casei Presei Libere din Capitală nu și-au mai putut parca  mașinile, luni dimineața, în zona de la Casa Presei Libere. Motivul: inaugurarea monumentul "Aripi" ridicat în memoria luptei anticomuniste, pe locul unde zeci de ani a tronat statuia lui Lenin.

În zona Casei Presei Libere funcționează câteva sute de firme cărora le este practic afectată activitatea, mulți dintre aceștia întrebându-se de ce s-a ales tocmai o zi de lucru, când foarte bine se putrea face  inaugurarea într-un weekend, când nu se putea paraliza o zonă importantă a Capitalei. Răspunsul l-au dat tot aceștia: în weekend, domnul președinte Iohannis se află la Sibiu.

Potrivit unor informații, după inaugurarea monumentului, la Sala de Marmură de la Casa Presei Libere se va oficia o slujbă de pomenire în memoria foștilor deținuți politici, și bineînțeles cu masa de rigoare. 

Bogdan Chirieac i-a adresat, duminică seara, lui  Traian Băsescu situația de la Casa Presei Libere, unde accesul este blocat de patru zile pentru că președintele Klaus Iohannis va inaugura, luni, monumentul "Aripi".

"Vă asigur că președintele Klaus nu știe de aceste măsuri. Dacă este așa, este un abuz al slugilor lui", a spus fostul șef al statului la România TV.

La manifestarea de la orele 17,00 urmează să fie prezent fostul președinte, Emil Constantinescu, Klaus Iohannis, dar și câteva personalități marcante din fostul bloc comunist.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel