Hanibal Dumitrașcu a murit. Eugen Chelemen, înecat în lacrimi

Eugen Chelemen, redactor-șef la România TV, a intervenit după moartea profesorului Hanibal Dumitrașcu. 

Înecat în lacrimi la aflarea acestei crunte vești, Eugen Chelemen a spus, la România TV: ”Acest profesor a fost alături de postul nostru de televiziune încă de la înființare. Îl iubeau foarte mult studenții și a reușit să-i facă pe oameni să înțeleagă. Acest profesor care joi a plecat de la noi de la emisiune spre facultate și n-a mai ajuns la studenții săi, pe care-i aprecia, a reușit să ne facă să înțelegem prin analizele sale ce e bine și ce e rău în această societate și n-o făcea cu patimă, ci echidistant. Fie că era zăpadă, căldură puternică, profesorul Hanibal Dumitrașcu răspundea întotdeauna pozitiv invitațiilor pe care i le făceam. Îi suntem recunoscători, cred că a fost un invitat care a reușit să transmită publicului telespectator analize pertinente. Gândul nostru este alături de familia domniei sale. Dumnezeu să-l odihnească! Reprezintă pentru noi și pentru societatea românească o mare pierdere.”

A pierit în doar 4 zile

Hanibal Dumitrașcu, reputat psiholog, era în stare gravă, fiind ținut în viață doar de aparate. El fusese operat de urgență la Spitalul Universitar din București. Ar fi suferit un accident vascular. A fost operat pe creier, dar nu s-a mai putut face nimic, a făcut hemoragie cerebrală. Avea și diabet zaharat. 

Psihologul s-a stins din viață pe neașteptate în doar câteva zile. Joi după-amiază i s-a făcut rău pe stradă. A fost luat de ambulanță și dus la spital. A fost operat, iar astăzi, duminică, 20 mai, s-a stins din viață. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel