Hanea: CCR, cu judecători numiți politic, a emis o opinie contrară propriei decizii

caini-adapost
caini-adapost

Sorina Hanea, președinta Asociației pentru protecția animalelor "Nu mai ești singur", a explicat, într-un comunicat remis DeCe News, care este poziția ei despre decizia CCR cu privire la legea eutanasiei câinilor maidanezi. 

"Votarea de către Camera Deputaților a unei legi cu un conținut modificat, diferit de cel votat de către Senat, fără respectarea procedurilor ce incumbă din aceasta, este cel puțin o mare eroare, dacă nu este un act premeditat a cărui consecință este un act legislativ nul de drept!", a scris Sorina Hanea.

Ea a adăugat că deputații au luat o "decizie legislativă pripită, ca răspuns la reacția unei părți a opiniei publice, autodeclarată «neiubitoare de animale necomestibile»".

Sorina Hanea susține că judecătorii CCR au luat decizia de a stabili că legea eutanasiei este constituțională "fiindcă președintele țării s-a antepronunțat pe subiect la o zi după moartea copilului, «Înalta Curte» cu judecători numiți politic, a emis o opinie contrară propriei decizii".

Președinta Asociației pentru protecția animalelor "Nu mai ești singur" a adăugat că "Aplicarea noii legi nu va rezolva problema fiindcă doar încercând să minimizezi efectul fără să umbli la cauză, va genera cheltuieli uriașe de bani publici fără rezultat, va aduce multă suferință și va întreține un climat de dezbinare socială demn de o țară subdezvoltată".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel