Halucinant! Un autobuz RATB a asistat la comemorarea victimelor din Colectiv

Foto: Adevarul
Foto: Adevarul

RATB comită încă o gafă în cazul Colectiv. După ce a anunțat schimbarea denumirii stației "Pasajul Mărășești" în "Colectiv" și s-a răzgândit apoi din cauza criticilor, RATB ar fi trimis un autobuz, sâmbătă, la comemorarea victimelor, la trei luni de la incendiul din Colectiv. 

Autobuzul RATB a ajuns în fața clubului Colectiv la ora 14:00, când era programat evenimentul. S-a apropiat de altarul improvizat în faţa fostei fabrici Pionierul și a stins, în semn de compasiune, afișajul electronic "Cursă Specială". Șoferul a început să se joace pe telefon. Lângă el era o femeie îmbrăcată-n negru care susține că ascultă muzică rock și că persoanele care au murit în Club Colectiv sunt frații și surorile sale. Femeia se prezintă drept persoana care a făcut pagina de Facebook "Colectiv 30 noiembrie", care are 32 de aprecieri. Ea spune că a mulțumit RATB pentru inițiativa de a denumi o stație "Colectiv" și că regia a întrebat-o ce ar mai putea să mai facă și au ajuns la această "idee comună", ca un autobuz RATB să fie martorul comemorării victimelor din Colectiv, potrivit Adevărul

Șoferul RATB a știut un singur lucru, că are cursă specială, de la 14:00 la 16:00, și destinația sa. Purtătorul de cuvânt al RATB a spus, pentru sursa citată că autobuzul a fost închiriat, acest lucru fiind posibil cu 150 de lei pe oră, existând și un contract în acest sens. Mai mult, femeia spune că dacă l-ar fi închiriat, ar fi trebuit s-o ia de acasă. La ora 16:00, autobuzul s-a îndreptat spre autobază și femeia, pe jos, spre domiciliul său. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel