Halep, victorie Roland Garros. Botezatu, mărturisiri incredibile: E ceva ce nu am văzut până acum

Simona Halep / Roland-Garros @rolandgarros Twitter
Simona Halep / Roland-Garros @rolandgarros Twitter

Simona Halep a câștigat primul titlu de Grand Slam din carieră după o finală fabuloasă cu Sloane Stephens la Roland Garros. Designerul Cătălin Botezatu a comentat ținuta româncei și mărturisește că pentru prima dată s-a văzut ceva diferit la tenismenă.

Simona Halep, victorie Roland Garros. Cătălin Botezatu este încântat de noul look pe care îl afișează Simona Halep în meciuri. 

Noul look pe care Simona Halep îl abordează pe teren este unul spectaculos. Cum este și firesc, ea are un contract cu o companie foarte mare de produse sportive și acest lucru mi se pare o asociere fericită care vine să completeze performanțmăra cu un corp perfect. Din punctul meu de vedere, Simona nu este doar o jucătoare desăvârșită, cu care eu mă mândresc, ci și o femeie minunată, cu un trup demn de invidiat! 

Această nuanță de bleu-albastru este foarte frumoasă, îi stă foarte bine, iar în pozele în care Simona a fost imortalizată are și un aer usor sexy! E adevărat că suntem obișnuiți ca tenismenele să poarte fuste scurte, însă, la Halep, în finala de la Roland Garros, a fost ceva mai mult! Este ceva ce nu am văzut până acum la Simona, chiar dacă se află în mișcare sau în plin efort, dincolo de grimasa, observăm și acel aer feminin, acel aer exuberant și acel aer pe care numai românca noastră îl are! Îi stă bine pe teren, are stil și repet, sunt mândru de ea si o iubesc”, a declarat Cătălin Botezatu potrivit wowbiz.ro.

Vezi și: 

Simona Halep prezintă trofeul la Arena Națională. Zeci de mii de fani asteptați

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel