Halep poate răsufla ușurată. Serena Williams nu e favorită la Wimbledon

serena williams
serena williams

Jucătoarea de tenis Serena Williams, de şapte ori campioană pe iarba de la Wimbledon, a câştigat fără emoţii primele două meciuri de la al treilea Grand Slam al anului, dar expertul suedez Mats Wilander a opinat că este prea devreme pentru a spune că americanca a devenit favorită la titlu.

Cinci capi de serie din Top 8 au părăsit deja turneul, în timp ce Serena, 36 ani, a trecut uşor de olandeza Arantxa Rus şi de bulgara Viktoria Tomova. E prea devreme s-o catalogăm favorită, dar nu sunt surprins de cât de bine arată. Nu i-a fost greu să revină pentru că a făcut-o atât de des, să vină la un Grand Slam după ce nu a jucat. Îmi amintesc că într-un an în Australia, ea nu mai jucase, era în afara Top 100 şi a câştigat. Dar nu pot spune că ea este favorită să câştige încă.

Dar cu fiecare zi în care intră pe teren şi o vezi jucând cu altă jucătoare, nu pot numi o singură jucătoare despre care să pot spune că este favorită s-o bată pe Serena. Problema este cum va reacţiona după 3-4 meciuri, când nu va mai returna aşa de bine sau când serviciul nu mai e aşa de precis. Efectul cumulativ după 4-5 meciuri o va face mai bună, dar şi mai obosită, a opinat fostul lider ATP, Mats Wilander, consultant pentru Eurosport.

Serena Williams nu a jucat anul trecut la Wimbledon din cauza sarcinii, dar ea nu a mai cunoscut înfrângerea la All England Club din 2014, când pierdea în turul 3 la franţuzoaica Alize Cornet. După succesul cu Tomova de miercuri, Serena a înregistrat a 16-a victorie consecutivă. În turul 3, Serena Williams, cap de serie 25, cu 23 de Grand Slam-uri în palmares, va juca împotriva franţuzoaicei Kristina Mladenovic, un prim test mai dificil pentru americancă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel