Haidook Summer Fest, trei zile de aventură la Runcu, Dămbovița

Elemente de dresaj natural
Elemente de dresaj natural

Haidook Summer Fest reunește, în cea de-a patra ediție, în "Vărf la In", din comuna dâmbovițeană Runcu, show-uri ecvestre, acrobații pe bicicletă, în spectacole pline   de adrenalină.

Prima zi a evenimentului Haidook Summer Fest, din 21 iunie 2019, va fi  dedicată pasionaților și practicanților de călărie care își vor demonstra abilitătile în prima etapă a concursului de Working Equitation – o disciplină ecvestră care începe să câștige o popularitate din ce în ce mai mare în rândul copiilor pasionați de călărie din România. Această primă zi a concursului se va axa pe disciplina dresajului. 

Sâmbătă și duminică îi vom vedea pe maeștrii momentului în acțiune: Miron Bococi și Denis Ștefan. Ei ne vor delecta cu eleganța dansului ecvestru, cu elemente de dresaj natural, artistic și western și în același timp ne vor ține cu sufletul la gură cu acrobații și cascadorii călare marca Masters of Djighit. 

Poveștile cu comori ascunse ale lui Radu Anghel

De asemenea, haiducii moderni vor readuce la viață legenda și poveștile cu comori ascunse ale lui Radu Anghel, pe care le vor transpune în "arena" hipică prin momente intense de dresaj natural cu cai, demonstrații de artă a călăriei, competiții ecvestre, dresaj artistic și western, Voltije și Djighit, în timp ce cavalerii pe două roți își vor demonstra măiestria în arta echilibrului.

Supranumit și "magicianul fără șa", Orban-Barra Gabor vine ca invitat special din partea Școlii BateSaua, pentru a încânta publicul cu un spectacol unic de acrobații pe bicicletă.

Școala BateSaua vine la Haidook Summer Fest să ne încânte cu demonstrații și ateliere de voltije călare pentru copii – acrobații călare ce includ gimnastică și dans pe cal, cu demonstrații de inițiere în știința și tehnica pedalatului, elemente de slow biking și cu ateliere despre Școala Echilibrului total, fizic și mental.

Concursul de Working Equitation va continua cu ultimele 2 probe pe parcursul zilelor de weekend, ziua de duminică marcând finalul competiției și premierea participanților.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel