Haidook Summer Fest, la a cincea ediție, în Runcu, Dâmbovița

Foto Facebook Haidook Summer Fest
Foto Facebook Haidook Summer Fest

Comuna dâmbovițeană Runcu, în acest weekend, între 31 iulie - 1 august,  va fi gazda celei de-a cincea ediții a Haidook Summer Fest, unde  Denis Ștefan, pentru prima oară în cadrul festivalului, va îmblânzi un cal cu care nu s-a mai lucrat niciodată (nu s-a pus șaua pe el și nici nu a fost folosit la căruță).

Asa cum ne-au obisnuit deja in cadrul editiilor Haidook Summer Fest, "blondele" si haidoocii de la Potcoava vor face demonstratii acrobatice inedite. Ramane de vazut ce surprize ne-au pregatit. 

Anul acesta la Haidook Summer Fest îi veți vedea pe cei mai mici si mai aprigi reprezentanti ai cabalinelor - poneii. Pe perioada festivalului, special pentru copii, vor avea loc plimbari cu trăsurica trasă de ponei. Totodată turiștii vor avea  avea parte de lenevit pe baloți de paie, ateliere pentru copii – iar aici enumerăm atelier de olărit, atelier de pielarie, poligon de tragere cu arme airsoft, animație pentru copii și multe altele.

O pauză de lenevit pe baloți  Foto: Crișan Andreescu

Comuna Runcu, situată la poalele munților Leaota, este o locație cu tradiție în organizarea și desfășurarea  și a sărbători  "Răvășitul oilor".

Despre această zonă pitorească a județului Dâmbovița, legendele spun că este un ținut în care legendarul haiduc Radu Anghel sălășluia în inima codrului verde, localnicii oferindu-i adăpost și hrană în vremuri de restriște. În acest context caii, prietenii de nădejde ai haiducilor, nu aveau cum să lipsească.

Totul se va desfășura în aer liber în locul numit "Vârf la in",  accesul fiind gratuit.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel