Hagi: "Vreau să plec din România!". Radu Tudor: Am fost foarte mâhnit

Gheorghe Hagi a spus că vrea să plece din țară. El a răbufnit vineri seară la finalul meciului dintre Viitorul şi Astra.

"Sunt interese meschine! Uitaţi de mine, vreau să plec cât mai repede! Nu este loc acasă pentru mine", a declarat Gheorghe Hagi care este supărat pe cei de la Federația Română de Fotbal. "Fotbalul românesc nu mai este ce a fost", a mai zis patronul echipei Viitorul.

El a acuzat conducerea FRF și de lipsă de organizare și de investiții, precizând că nu există o direcție clară nici pentru echipele de juniori.

Radu Tudor, reacție

Jurnalistul Radu Tudor a comentat acest subiect.

[citeste si]

"Pentru mine, 5 februarie este o zi un pic mai specială pentru că s-a născut unul dintre cei mai cunoscuți români din toate timpurile, un român care a muncit din răsputeri, care s-a născut cu un talent mondial și care astăzi își strigă revolta. Am fost foarte mâhnit să văd că în preajma zilei sale de naștere, marele Gheorghe Hagi spune că s-a săturat și că vrea să plece, din nou, din România. De ce? De ce tocmai lui Hagi i se întâmplă acest lucru? Astăzi împlinește 53 de ani. Îi spunem 'La mulți ani!' și îi mulțumim pentru tot ce a făcut pentru România. Dacă Gheorghe Hagi a ajuns să spună: 'nu mai contați pe mine! M-am săturat!' înseamnă că lucrurile stau foarte rău în România", a zis Radu Tudor la Antena 3.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel