Hagi, Farul Constanța. Decizie privind licitația

Hagi, generatia de aur
Hagi, generatia de aur

Între cei care luni vor să achiziţioneze caietul de sarcini se numără şi reprezentanţii Viitorului Constanţa, echipa lui Gică Hagi. 

"Regele" ar realiza astfel mult-dorita fuziune cu brandul-simbol al judeţului. Interesul lui Hagi pentru Farul este vechi, acesta privind eventuala rebranduire a Viitorului ca pe un pas important spre o nouă fază a performanţei. Viitorul a câştigat titlul şi participă deja de doi ani în preliminariile cupelor europene, dar actuala bază de operaţiuni, micuţa localitate Ovidiu, nu-i perminte, consideră Hagi, accesul la stadiul de forţă de prim rang în fotbalul românesc.

Alta ar fi situaţia, însă, dacă Viitorul s-ar numi Farul, ar juca la Constanţa şi ar avea în spate acest oraş important al României. "Viitorul este un club care încearcă să facă următorul pas: vânzarea de acţiuni şi mărirea de capital pentru a ne putea bate la vârf. (...) O variantă este de a creşte prin propriile puteri, prin vânzarea de acţiuni. (...) A doua variantă, şi cea mai firească, după părerea mea, ar fi ca cei care au puterea de decizie în Constanţa să-l invite pe Hagi la discuţii şi, astfel, Viitorul să devină echipa oraşului chiar sub numele de Farul. Hagi niciodată nu a pus problema să vândă echipa, îşi doreşte să vândă acţiuni şi să conducă echipa din punct de vedere tehnic", explica anul trecut, la Pro Sport, Cristian Bivolaru, director general la Viitorul.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel