Hagi: Dinamo trebuie să joace fotbal cu Barca

gheorghe-hagi-barcelona
gheorghe-hagi-barcelona

Fostul mare fotbalist, Gheorghe Hagi, are numai cuvinte de laudă pentru echipa catalană, FC Barcelona, care va juca un meci amical, sâmbătă 11 august 2012, cu Dinamo București. Este mândru că a jucat la un club așa mare: "Dacă Jordi Alba mă are drept model, înseamnă că şi voi trebuie să fiţi mândri de asta, eu mă simt bine, sunt un român respectat, care a trecut printr-o casă atât de mare şi a rămas respectat", a declarat Hagi.

Autor: Andreea Iconaru

[caption id="attachment_219400" align="alignleft" width="276"] Sursa: Mediafax[/caption]

"Toată lumea doreşte să-i vadă. Prin aceste meciuri noi avem posibilitatea să-i vedem, ei sunt cei mari şi i-am adus în România care să-i vedem, pentru că sunt la un nivel extraordinar de ridicat, la care noi tindem să ajungem", a afirmat fostul internațional. Acesta a mai declarat că nu are cum să fie uitat de catalani, deoarece a marcat al doilea gol din istoria lor de la mijlocul terenului, și-a făcut prieteni peste tot pe unde a trecut și și-a lăsat calitățile la vedere.

Gică Hagi are și câteva sfaturi pentru echipa noastră, Dinamo București: "Dinamo trebuie să joace fotbal, trebuie să o facă foarte, foarte bine şi important este să alerge foarte, foarte mult. Este o mare plăcere să joci cu Barcelona, trebuie să alergi foarte mult, să stai bine în teren,. E un meci amical, spectacol, e bine că nu există presiune, ci doar plăcerea de a juca fotbal. Nu ştiu cum va fi terenul, vom vedea, sperăm să nu avem ploaie. Ei oricum udă terenul înainte, le place să fie umed, să alerge mingea. Sper să avem un meci frumos".

Marele fotbalist Gheorghe Hagi a fost invitat, sâmbătă, la prânzul oficial organizat înaintea partidei amicale cu Dinamo, unde s-a întâlnit cu delegația FC Barcelona condusムde vicepreședintele Josep María Bartomeu și de directorul sportiv Andoni Zubizarreta.

Meciul amical Dinamo București - FC Barcelona se dispută, sâmbătă, de la ora 20:15, pe Arena Națională din București.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel