EXCLUSIV  H.D. Hartmann, prieten cu Peter Imre: O durere imensă m-a cuprins. Avem nevoie de tine. Poate de acolo să ai mai mult zâmbet și forță să ne aperi

Foto Pexels
Foto Pexels

H.D. Hartmann a transmis un mesaj după ce Peter Imre a încetat din viaţă.

„Azi noapte efectiv, în aer, într-un avion al urii mondiale, încercând să înțeleg de ce ireparabilul nu se poate evita, am aflat de moartea lui Peter Imre. Prieten drag pe care îl stimam de peste 20 de ani, mi-a fost introdus pe culoarele de la Vatican. Atunci, în epoca marilor crime Irakiene, Peter, vijelios și plin de energie, spărsese liniștea culoarelor Aulei Catolice. Avea mesaje, avea idei, avea planuri, toate însă înconjurau cu dragoste și mândrie numele de România”, a spus, pentru DCNews, H.D. Hartmann.

„Am rămas efectiv trăznit. Numai acum două luni discutasem, așa cum numai noi doi știam să o facem, în contradictoriu, dar cu respect. Iată astăzi acest om nu mai este. O durere imensă m-a cuprins, precum și o mare disperare. Oamenii care mută munții lumii și fac binele simplu, fără decorații și laude mieroase, se duc unul după celălalt, rămânând să adaste copitele cailor vijelioși doar cei mediocrii și meschini”, a mai transmis H.D. Hartmann.

„Pentru tot ce ai făcut în numele țării tale și în special pentru tot ce ai făcut pentru oamenii simplii în care ai crezut cu fervoarea demnă de umanismul funciar în care te-ai născut, Peter îți spun un simplu mulțumesc. Prietene să nu ne uiți de acolo de sus. Avem nevoie de tine. Poate de acolo să ai mai mult zâmbet și forță să ne aperi. Căci avem nevoie zilnic de oameni ca tine”, a transmis H.D. Hartmann.

Peter Imre s-a stins din viață într-o clinică din Capitală

Amintim că Peter Imre a încetat din viaţă, vineri seară, după o lungă luptă cu o boală necruțătoare.

În 2010, omul de afaceri a fost numit director general la Adevărul Holding. Peter Imre a murit la vârsta de 60 de ani într-o clinică din Bucureşti.

Peter Imre şi-a început cariera profesională în anul 1985, la Hertz Rent-A-Car Budapesta. În perioada 1988-1993, a lucrat pentru Phillip Morris pe postul de consultant de marketing. După această perioadă, au urmat cinci ani în care a deţinut funcţii de conducere în cadrul Kraft Jacobs Suchard România şi Austria.

În anul 1998, a devenit directorul Corporate Phillips Morris România şi Bulgaria, funcţie pe care a ocupat-o până în 2009. În 2010, a fost numit director general la Adevărul Holding. Cunoscutul om de afaceri era căsătorit din 2006.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel