Contestaţie licitaţie. Garanţii. Ce urmează

Guvernul are în vedere reintroducerea unei garanţii financiare pentru companiile care contestă procedurile de achiziţie publică. Anunţul a fost făcut joi, la Piatra Neamţ, de ministrul Fondurilor Europene, Marius Nica.

Marius Nica a declarat, într-o conferinţă de presă, că măsura este analizată de membrii Executivului şi ar putea fi reintrodusă până la sfârşitul acestui an.

"Avem o analiză la nivelul Guvernului şi luăm cu seriozitate în considerare să reintroducem acea garanţie pe care o solicităm celui care vrea să depună o contestaţie. Ştiţi foarte bine că ea a mai fost prevăzută în legislaţia naţională. A fost declarată neconstituţională, dar a fost declarat neconstituţional actul prin care îi reţii acea sumă, dar nu şi obligaţia de a depune efectiv la momentul la care faci o contestaţie", a afirmat Nica.

Ministrul Fondurilor Europene a participat, joi, la Piatra Neamţ, la semnarea a 19 contracte de finanţare prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală şi un contract din fonduri europene, pentru modernizarea şi reabilitarea infrastructurii din judeţul Neamţ.

[citeswte si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel